کد خبر: ۷۲۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۳

تاکید نماینده مردم ارومیه بر لزوم حمایت از صنعت مخابرات کشور

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی وعضو کمیسیون امنیت ملی گفت: شرکت مخابرات ایران به عنوان مادر صنعت ارتباطات در کشور باید مورد حمایت قرار گیرد تا شاهد توسعه و پیشرفت این صنعت در کشور باشیم.
تاکید نماینده مردم ارومیه بر لزوم حمایت از صنعت مخابرات کشور

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی وعضو کمیسیون امنیت ملی گفت: شرکت مخابرات ایران به عنوان مادر صنعت ارتباطات در کشور باید مورد حمایت قرار گیرد تا شاهد توسعه و پیشرفت این صنعت در کشور باشیم.

 

تاکید نماینده مردم ارومیه بر لزوم حمایت از صنعت مخابرات کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، روح الله حضرت پور، نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، با حضور در مخابرات منطقه آذربایجان غربی با چنگیز نوری مدیر مخابرات این منطقه دیدار کرد.

حضرت پور، در این دیدار نسبت به لزوم توجه بیشتر دولت و مجلس برای توسعه و حمایت از صنعت مخابرات کشور تاکید و اظهار کرد: نیاز امروز کشور به توسعه در بخش ارتباطات مخابراتی کاملا جدی است و از سوی دیگر این حق مردم است تا از سیستم‌های روز مخابراتی با کیفیت استفاده کنند.

وی افزود: همچنین شرایط تحریم و لزوم تامین تجهیزات مصرفی این عرصه را تنگ‌تر کرده، واقعا لازم است تا یک نگاه ویژه و حمایتی در خصوص صنعت مخابرات و شرکت مخابرات ایران از سوی دولت وجود داشته باشد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید کرد: نگاه غلط برخی سیاستگذاران در سال‌های قبل در تضعیف شرکت مخابرات ایران به عنوان مادر صنعت ارتباطات تحت عناوین مختلف اشتباه بود و باعث کند شدن روند توسعه ارتباطات در کشور شد.

وی افزود: از سویی تضعیف مخابرات ایران، حقوق کارکنان این شرکت و استفاده آن‌ها از حق جذب، استفاده از امکانات رفاهی، دریافت مطالبات بازنشستگی و حقوق به موقع را تحت الشعاع قرار داده و این رویه فورا اصلاح شود و امروز مخابرات به یک نگاه حمایتی و توسعه گرانه نیاز دارد.

حضرت پور در ادامه از مدیر مخابرات منطقه آذربایجان غربی خواست تا در خصوص ارتباطات مخابراتی مدارس مناطق محروم نگاه ویژه‌ای داشته باشد.

نوری، مدیر مخابرات منطقه آذربایجان غربی نیز در این دیدار از آمادگی کامل مخابرات برای تدوین تفاهم نامه با آموزش و پرورش استان برای تسریع در روند ارائه خدمات مخابرات با کیفیت به مدارس خبر داد.

وی افزود: مخابرات منطقه آذربایجان غربی به دنبال توسعه ۲ هزار کیلومتری فیبرنوری در شهر‌های استان است و در آستانه ارائه خدمات با کیفیت به حداقل ۲۵۰ منطقه روستایی قرار دارد.

مدیر مخابرات منطقه آذربایجان غربی همچنین رفع مشکلات ارتباطی در مناطق محروم را از اولویت‌های شرکت مخابرات ایران عنوان کرد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر