کد خبر: ۷۲۷۳
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۸
رئیس جمهور بلاروس:

وقوع جنگ هسته‌ای دور از ذهن نیست

لوکاشنکو هشدار داد، از زمان پایان جنگ سرد، بشریت برای اولین بار خود را در آستانه یک درگیری هسته‌ای قرار داده است.
وقوع جنگ هسته‌ای دور از ذهن نیست

مخاطب ۲۴، الکساندر لوکاشنکو شنبه شب در سخنانی خاطرنشان کرد: امروز چه اتفاقی می‌افتد؟ اروپا وارد یک رویارویی نظامی با روسیه در خاک اوکراین شده است و حتی برنامه‌های خود را پنهان نمی‌کند. از سال‌ها قبل قرارداد‌هایی امضا شده است، یعنی اوکراین به طور کامل ویران خواهد شد و هدف آن تضعیف روسیه و نابودی بلاروس است.

رئیس جمهور بلاروس، با اشاره به حضور آمریکا در همه جنگ‌های اخیر جهان و اهداف پنهان ایالات متحده در جنگ افروزی، هشدار داد، در صورت تداوم وضع موجود وقوع یک جنگ هسته‌ای دور از ذهن نخواهد بود.

وی افزود که اروپا یکی دیگر از اهداف آمریکا است. آمریکا تنها کشوری است که از آنچه در اینجا اتفاق می‌افتد سود می‌برد.

وقوع جنگ هسته‌ای دور از ذهن نیست

لوکاشنکو تصریح کرد، امروز اوکراین است که در کانون توجه است، اما مولداوی و کشور‌های بالتیک، لهستان یا رومانی فردا هدف‌های بعدی خواهند بود. آمریکا در حال دمیدن بر آتش جنگ در کوزوو است و سعی دارد بر صربستان فشار آورد. در قره باغ دعوا راه می‌اندازد و آب‌های سوریه را گل آلود می‌کند.
وی افزود که همه چیز در افغانستان هم به این سادگی که مشاهده می‌شود نیست.
رئیس جمهور بلاروس با بیان اینکه واشنگتن در تمام درگیری‌های سیاسی مهم حضور دارد تاکید کرد: جهان تعادل خود را از دست داده است و هر لحظه در آستانه انفجار است. این قضیه چگونه به پایان خواهد رسید؟
لوکاشنکو هشدار داد، از زمان پایان جنگ سرد، بشریت برای اولین بار خود را در آستانه یک درگیری هسته‌ای قرار داده است.
وی گفت، در این شرایط جنون آمیز، ما باید آمادگی خود را برای پاسخگویی به چالش‌های ژئوپلیتیک قرن بیست و یکم به عنوان یک جبهه متحد ثابت کنیم.

رئیس جمهور بلاروس تاکید کرد، در اوایل قرن بیستم، جمهوری جوان بلاروس قدرت دفاع از خود را نداشت، اما ما امروز به سادگی از مرز‌های ملی و اجدادی خود دفاع خواهیم کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گرگ پارسی سر تمرین فجر گرگ پارسی سر تمرین فجر
هادی چوپان، گرگ پارسی و قهرمان مستر المپیا، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه در تمرین فجرشهید سپاسی حضور یافتند و دیدار صمیمانه‌ای با بازیکنان و کادرفنی تیم داشتند.
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر