کد خبر: ۷۲۴۹
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰

هشدار کاخ سفید به قدرت ارتش روسیه

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت کاخ سفید عصر سه‌شنبه به خبرنگاران گفت: واضح است که آنها هنوز ارتشی دارند که می‌تواند خسارات و تلفات زیادی وارد کند.
هشدار کاخ سفید به قدرت ارتش روسیه

مخاطب24، سخنگوی شورای امنیت کاخ سفید با استقبال از پیشرفت‌های گزارش‌شده ارتش اوکراین در منطقه خارکیف از خبرنگاران خواست تا نسبت به پتانسیل نظامی روسیه هوشیار باشند.

به نقل از خبرگزاری راشا تودی، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت کاخ سفید عصر سه‌شنبه به خبرنگاران گفت: واضح است که آن‌ها هنوز ارتشی دارند که می‌تواند خسارات و تلفات زیادی وارد کند. علی‌رغم تمام مشکلاتی که روس‌ها ممکن است در اوکراین با آن مواجه شده باشند، ارتش آن‌ها "هنوز بسیار بزرگ و بسیار قدرتمند" است و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه "هنوز ظرفیت نظامی بسیار زیادی در اختیار دارد، نه فقط برای استفاده در اوکراین، بلکه به طور بالقوه در نقاط دیگر. "
هشدار کاخ سفید به قدرت ارتش روسیه
نیرو‌های اوکراینی به تازگی به سمت مناطقی در شمال و شرق خارکیف حرکت کردند و رئیس‌جمهوری اوکراین ادعا کرد که نیروهایش ۲۰۰۰ کیلومتر مربع را تحت کنترل گرفته‌اند. مسکو هم مدعی شد که نیرو‌های روسی که قبلاً شهر مهم و استراتژیک "ایزیوم" را در اختیار داشتند، "دوباره مستقر" شده‌اند.

پیش از این جان کربی در برنامه صبح بخیر آمریکای شبکه ای‌بی‌سی ابراز اطمینان کرد که کی‌یف می‌تواند همین سرعت عملیات‌هایش را حفظ کند. او خاطر نشان کرد که "آن‌ها این ضد حمله‌ها را با دقت برنامه‌ریزی کرده‌اند. "

در همین حال اولگ استفانیشینا، معاون نخست‌وزیر اوکراین روز سه‌شنبه به فرانس ۲۴ گفت که عملیات خارکیف یک "نقطه عطف" است، آن هم "نه فقط در نبردی که از فوریه آغاز شده، بلکه در جنگی که از بهار ۲۰۱۴ به راه افتاده است. "

به گزارش نیویورک تایمز، مقامات نظامی انگلیس و آمریکا با ستاد کل اوکراین برای طراحی ضدحمله همکاری داشتند. این روزنامه آمریکایی سه‌شنبه گزارش داد، ژنرال گاریک هارمون، وابسته جدید دفاعی ایالات متحده در کی‌یف، در آستانه این ضدحمله، "جلسات روزانه با افسران ارشد اوکراین را آغاز کرد. "

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر