کد خبر: ۷۲۴۲
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۵

تابوت ملکه در راه لندن

تابوت حامل جسد ملکه الیزابت دوم، پنج روز پس از درگذشتش در بالمورال، کاخ تابستانی او در اسکاتلند با یک فروند هواپیمای ترابری نیروی هوایی سلطنتی انگلیس از فرودگاه نظامی غرب لندن با خودرو به کاخ باکینگهام مقر اصلی هفتاد سال سلطنتش منتقل شد.
تابوت ملکه در راه لندن

مخاطب 24، همه مراحل چند ساعته انتقال تابوت ملکه انگلیس از اسکاتلند به لندن و کاخ باکینگهام با تشریفات ویژه و در میان تدابیر شدید امنیتی و حضور گسترده پلیس انجام شد.
تابوت ملکه در راه لندن
تابوت حامل جسد ملکه الیزابت دوم، پنج روز پس از درگذشتش در بالمورال، کاخ تابستانی او در اسکاتلند با یک فروند هواپیمای ترابری نیروی هوایی سلطنتی انگلیس از فرودگاه نظامی غرب لندن با خودرو به کاخ باکینگهام مقر اصلی هفتاد سال سلطنتش منتقل شد.

همه مراحل چند ساعته انتقال تابوت ملکه انگلیس از اسکاتلند به لندن و کاخ باکینگهام، که با تشریفات ویژه و در میان تدابیر شدید امنیتی و حضور گسترده پلیس انجام شد با تصویربرداری هوایی و زمینی از شبکه‌های تلویزیونی انگلیس به صورت زنده پخش شد.

چارلز سوم فرزند ارشد و ولیعهد ملکه انگلیس که اکنون در ۷۳ سالگی جانشین ملکه شده نیز به بلفاست مرکز ایرلند شمالی رفت تا نخستین بار در مقام شاه این کشور در این منطقه حساس که جمهوری خواهان در آن طرفداران زیادی دارند، حضور یابد و در مراسمی که برای ملکه برگزار شد، شرکت کند.

ایرلند شمالی که تنها راه زمینی انگلیس با اتحادیه اروپاست محل گره اصلی روابط انگلیس با اتحادیه اروپا پس از جدایی از این اتحادیه و اجرای برگزیت است. حساسیت‌های ایرلند شمالی سبب شد، شاه جدید انگلیس در زمان ولیعهدیش ۳۹ بار به این منطقه سفر کند.

ایرلند شمالی به اتفاق انگلیس، ولز و اسکاتلند، انگلستان یا بریتانیا را تشکیل می‌دهند. در همه پرسی برگزیت بیشتر مردم ایرلند شمالی به ماندن در اتحادیه اروپا رای دادند و اکنون همچون بیشتر مردم اسکاتلند، خواهان اجرای دموکراسی و تحقق خواسته‌های اکثریت مردم این منطقه شده اند و همین موجب شده موضع جمهوری خواهان که برای پیوستن ایرلند شمالی به جمهوری ایرلند مبارزه می‌کنند تقویت شود.

در مراسم درگذشت ملکه در ایرلند شمالی، نمایندگان حزب جمهوری خواه شین فین به شاه جدید یادآوری کردند که چشم انداز سیاسی این منطقه تغییر کرده است. اشاره آنان به نتیجه انتخابات اردیبهشت امسال در انتخابات تعیین اعضای مجمع قانونگذاری ایرلند شمالی بود که در آن، حزب جمهوری خواه شین فین توانست بیشترین کرسی‌های پارلمان محلی را بدست آورد و پس از ۱۰۱ سال بر سلطنت طلبان در این منطقه چیره شود. موضوعی که نگرانی‌های لندن را از جدایی ایرلند شمالی از انگلیس و پیوستن آن به جمهوری ایرلند به شدت تشدید کرده است.

همزمان با حضور چارلز شاه جدید انگلیس در ایرلند شمالی، لیز تراس نخست وزیر جدید انگلیس هم به این منطقه سفر کرد و در برخی برنامه‌های چارلز شرکت کرد. قرار است تابوت حامل ملکه انگلیس برای بازدید عموم به مدت پنج روز و تا روز یکشنبه آینده در تالار وست مینیستر در مرکز لندن به نمایش بگذارند تا روز دوشنبه هفته آینده به خاک بسپارند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گرگ پارسی سر تمرین فجر گرگ پارسی سر تمرین فجر
هادی چوپان، گرگ پارسی و قهرمان مستر المپیا، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه در تمرین فجرشهید سپاسی حضور یافتند و دیدار صمیمانه‌ای با بازیکنان و کادرفنی تیم داشتند.
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر