کد خبر: ۷۲۳۱
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶

حمله به شاهزاده در مراسم تشییع ملکه

پلیس اسکاتلند اعلام کرد یک جوان ۲۲ ساله را به اتهام بر هم زدن آرامش مراسم تشییع ملکه دستگیر کرده است.
حمله به شاهزاده در مراسم تشییع ملکه

مخاطب 24، نیروهای پلیس اسکاتلند یک جوان ۲۲ ساله را به اتهام حمله به یک شاهزاده در مراسم تشییع ملکه الیزابت دوم بازداشت کردند.

به نقل از پایگاه خبری النشره، منابع محلی انگلیسی اعلام کردند شاهزاده «اندرو» سومین فرزند الیزابت دوم هنگام برگزاری مراسم حمل تابوت ملکه در شهر «ادینبورگ» پایتخت اسکاتلند مورد حمله یک معترض قرار گرفت.

حمله به شاهزاده در مراسم تشییع ملکه

بر اساس این گزارش، فرد معترض که با صدای بلند به شاهزاده اندرو می‌گفت «تو یک پیرمرد بیمار هستی»، توسط پلیس دستگیر شد. سپس پلیس اسکاتلند اعلام کرد یک جوان ۲۲ ساله را به اتهام بر هم زدن آرامش مراسم تشییع ملکه دستگیر کرده است.

شاهزاده «اندرو آلبرت کریستین ادوارد» سومین فرزند ملکه الیزابت دوم است که به علت رسوایی اخلاقی عناوین نظامی خود را از دست داد تا مانند یک شهروند عادی و بدون داشتن هیچ منصب پادشاهی در دادگاه آمریکا محاکمه شود.

به نظر می‌رسد حضور شاهزاده اندرو برای شرکت در مراسم تشییع مادرش یکی از حوادث چالش برانگیز برای کاخ پادشاهی انگلیس باشد که باید در کنار اختلافات شاهزاده ویلیام و برادر کوچکش هری، به آن بپردازد.

گفتنی است که روز یکشنبه نیز نیروهای پلیس اسکاتلند یک معترض را که هنگام برگزاری مراسم اعلام چارلز سوم به عنوان پادشاه جدید در شهر ادینبورگ که یک پلاکارد حاوی شعار را به نمایش گذاشت، دستگیر کردند.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر