کد خبر: ۷۲۳۱
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶

حمله به شاهزاده در مراسم تشییع ملکه

پلیس اسکاتلند اعلام کرد یک جوان ۲۲ ساله را به اتهام بر هم زدن آرامش مراسم تشییع ملکه دستگیر کرده است.
حمله به شاهزاده در مراسم تشییع ملکه

مخاطب 24، نیروهای پلیس اسکاتلند یک جوان ۲۲ ساله را به اتهام حمله به یک شاهزاده در مراسم تشییع ملکه الیزابت دوم بازداشت کردند.

به نقل از پایگاه خبری النشره، منابع محلی انگلیسی اعلام کردند شاهزاده «اندرو» سومین فرزند الیزابت دوم هنگام برگزاری مراسم حمل تابوت ملکه در شهر «ادینبورگ» پایتخت اسکاتلند مورد حمله یک معترض قرار گرفت.

حمله به شاهزاده در مراسم تشییع ملکه

بر اساس این گزارش، فرد معترض که با صدای بلند به شاهزاده اندرو می‌گفت «تو یک پیرمرد بیمار هستی»، توسط پلیس دستگیر شد. سپس پلیس اسکاتلند اعلام کرد یک جوان ۲۲ ساله را به اتهام بر هم زدن آرامش مراسم تشییع ملکه دستگیر کرده است.

شاهزاده «اندرو آلبرت کریستین ادوارد» سومین فرزند ملکه الیزابت دوم است که به علت رسوایی اخلاقی عناوین نظامی خود را از دست داد تا مانند یک شهروند عادی و بدون داشتن هیچ منصب پادشاهی در دادگاه آمریکا محاکمه شود.

به نظر می‌رسد حضور شاهزاده اندرو برای شرکت در مراسم تشییع مادرش یکی از حوادث چالش برانگیز برای کاخ پادشاهی انگلیس باشد که باید در کنار اختلافات شاهزاده ویلیام و برادر کوچکش هری، به آن بپردازد.

گفتنی است که روز یکشنبه نیز نیروهای پلیس اسکاتلند یک معترض را که هنگام برگزاری مراسم اعلام چارلز سوم به عنوان پادشاه جدید در شهر ادینبورگ که یک پلاکارد حاوی شعار را به نمایش گذاشت، دستگیر کردند.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
برگزیده
صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت
داده‌های اولیه نشان می‌دهد جریان نفت خام و میعانات گازی از ایران به چین در ماه می‌کمی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده که حدود یک‌پنچم پایین‌تر از یک سال قبل‌تر است.
تصمیمات مجلس در مورد کامیون داران تصمیمات مجلس در مورد کامیون داران
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: مقرر گردید که سازمان تأمین اجتماعی به بررسی و بازنگری در نحوه محاسبه و پرداخت حق بیمه رانندگان کامیون بپردازد.
یگان مستعربین، اسرائیل چطور بین فلسطینی‌ها نفوذ کرد؟ یگان مستعربین، اسرائیل چطور بین فلسطینی‌ها نفوذ کرد؟
حضور یگان مستعربین در میان جامعه فلسطینی، به دنبال افزایش بی‌اعتمادی و ترس در میان فلسطینی‌ها بوده است. زیرا آنها نمی‌دانند که چه کسی ممکن است عضو این یگان باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر