کد خبر: ۷۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵

توسعه زیرساخت های شهری و هوشمند سازی شهر شیراز با همکاری بانک شهر شتاب می گیرد

معاون فن آوری اطلاعات بانک شهر با تاکید بر ضرورت استفاده از فناوری های روز برای روان‌سازی امور شهری و رفع مشکلات شهرنشینی، گفت: درهمین راستا بانک شهر در تعامل سازنده با شهرداری های کلانشهرها زیرساخت های ضروری برای توسعه هوشمندسازی شهری را در دستور کار دارد.
توسعه زیرساخت های شهری و هوشمند سازی شهر شیراز با همکاری بانک شهر شتاب می گیرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک شهر، حسام حبیب اله با اشاره به امضای تفاهمنامه میان بانک شهر و شهرداری کلانشهر شیراز که با هدف مشارکت در هوشمند سازی این کلانشهر منعقد شده است، افزود: به موجب این تفاهمنامه، زمینه هم افزایی بانک برای اجرای توسعه زیرساخت‌های فناورانه شهری و هوشمند سازی شهر شیراز با همکاری بانک شهر شتاب می‌گیرد.

توسعه زیرساخت های شهری و هوشمند سازی شهر شیراز با همکاری بانک شهر شتاب می گیرد
حبیب اله عنوان کرد: در چارچوب این تفاهم نامه، توسعه زیرساخت دیتاسنتر شهر و همچنین شبکه فیبر شهری در این کلانشهر با مشارکت بانک شهر کلید خواهد خورد.


وی در ادامه با بیان اینکه تامین زیرساخت ها، مهمترین مسئله برای تحقق شهر هوشمند است، تصریح کرد: درهمین راستا بانک شهر با ایجاد و توسعه زیرساخت ها؛ به زودی گام‌هایی بلند برای مشارکت در هوشمند سازی شهر شیراز بر خواهد داشت.حبیب اله گفت: معتقدیم هوشمندسازی شهر‌ها زمانی محقق می‌شود که ارتقای زیرساخت‌های شهری و الکترونیکی کردن خدمات موجب ارتقای کیفی سطح خدمات و بهبود زندگی شهروندان شود.


معاون فن آوری اطلاعات بانک شهر با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اهداف شهر هوشمند، افزایش کیفیت زندگی شهری است، خاطرنشان کرد: بر همین اساس، درآینده نزدیک کیف پول شهروندی نیز در شهر شیراز اجرایی خواهد شد تا پرداخت‌های خرد شهری از قالب شارژ کارت خارج و توسط کیف پول الکترونیک صورت گیرد.


حبیب اله در پایان عنوان کرد: همچنین به منظور ایجاد، گسترش، همفکری و همکاری و توسعه فضای کسب و کار، ارائه خدمات هوشمند سازی با تشکیل گروه اقتصادی، فنی و حقوقی با منافع مشترک به منظور راه اندازی دیتا سنتر شهر شیراز در دستور کار بانک شهر و مدیریت شهری این کلانشهر قرار دارد.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر