کد خبر: ۷۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵

توسعه زیرساخت های شهری و هوشمند سازی شهر شیراز با همکاری بانک شهر شتاب می گیرد

معاون فن آوری اطلاعات بانک شهر با تاکید بر ضرورت استفاده از فناوری های روز برای روان‌سازی امور شهری و رفع مشکلات شهرنشینی، گفت: درهمین راستا بانک شهر در تعامل سازنده با شهرداری های کلانشهرها زیرساخت های ضروری برای توسعه هوشمندسازی شهری را در دستور کار دارد.
توسعه زیرساخت های شهری و هوشمند سازی شهر شیراز با همکاری بانک شهر شتاب می گیرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک شهر، حسام حبیب اله با اشاره به امضای تفاهمنامه میان بانک شهر و شهرداری کلانشهر شیراز که با هدف مشارکت در هوشمند سازی این کلانشهر منعقد شده است، افزود: به موجب این تفاهمنامه، زمینه هم افزایی بانک برای اجرای توسعه زیرساخت‌های فناورانه شهری و هوشمند سازی شهر شیراز با همکاری بانک شهر شتاب می‌گیرد.

توسعه زیرساخت های شهری و هوشمند سازی شهر شیراز با همکاری بانک شهر شتاب می گیرد
حبیب اله عنوان کرد: در چارچوب این تفاهم نامه، توسعه زیرساخت دیتاسنتر شهر و همچنین شبکه فیبر شهری در این کلانشهر با مشارکت بانک شهر کلید خواهد خورد.


وی در ادامه با بیان اینکه تامین زیرساخت ها، مهمترین مسئله برای تحقق شهر هوشمند است، تصریح کرد: درهمین راستا بانک شهر با ایجاد و توسعه زیرساخت ها؛ به زودی گام‌هایی بلند برای مشارکت در هوشمند سازی شهر شیراز بر خواهد داشت.حبیب اله گفت: معتقدیم هوشمندسازی شهر‌ها زمانی محقق می‌شود که ارتقای زیرساخت‌های شهری و الکترونیکی کردن خدمات موجب ارتقای کیفی سطح خدمات و بهبود زندگی شهروندان شود.


معاون فن آوری اطلاعات بانک شهر با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اهداف شهر هوشمند، افزایش کیفیت زندگی شهری است، خاطرنشان کرد: بر همین اساس، درآینده نزدیک کیف پول شهروندی نیز در شهر شیراز اجرایی خواهد شد تا پرداخت‌های خرد شهری از قالب شارژ کارت خارج و توسط کیف پول الکترونیک صورت گیرد.


حبیب اله در پایان عنوان کرد: همچنین به منظور ایجاد، گسترش، همفکری و همکاری و توسعه فضای کسب و کار، ارائه خدمات هوشمند سازی با تشکیل گروه اقتصادی، فنی و حقوقی با منافع مشترک به منظور راه اندازی دیتا سنتر شهر شیراز در دستور کار بانک شهر و مدیریت شهری این کلانشهر قرار دارد.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر