کد خبر: ۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۶
لیگ قهرمانان آسیا

تراکتورسازی-الهلال؛ این بازی تشریفاتی نیست!

آخرین دیدار از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا برای سه نماینده ایران از فردا آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، اولین دیدار از آخرین دور مسابقات سه نماینده ایران در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا، فردا بین دو تیم تراکتور سازی و الهلال عربستان آغاز می‌شود.

تیم تراکتورسازی تبریز توانسته است با شایستگی به عنوان صدرنشین این مرحله، یک هفته زودتر کار را تمام کند و فردا در یک مسابقه تشریفاتی باید به مصاف الهلال عربستان برود.

امسال تیم های عربستانی در لیگ قهرمانان آسیا سرو صدا و حواشی زیادی به وجود آوردند و در آخر توانستند کنفدراسیون فوتبال آسیا-afc را قانع کنند که بازی‌های رودر رو بین نمایندگان عربستان و ایران در کشور ثالث برگزار شود. بنابراین بازی رفت دو تیم در کشور قطر برگزار شد و بازی برگشت نیز در کشور عمان برگزار می‌شود.

تراکتورسازان توانستند در بازی رفت که در کشور قطر برگزار شد تیم پرقدرت الهلال را با نتیجه 2 بر صفر شکست دهند و فردا باید در عمان به مصاف این تیم بروند. با پیروزی در بازی رفت، تیم امیر قلعه‌نویی صدرنشینی خود در این مرحله را تثبیت کرد و فردا اگر به الهلال بازی را واگزار هم کند اتفاق خاصی نمی‌افتد ولی اگر بتواند این تیم را متوقف کند ممکن است نماینده ازبکستان یعنی پاختاکور  از این گروه به جای الهلال صعود کند.

تیم تراکتورسازی به دلیل اینکه نماینده عربستان کارشکنی‌های زیادی انجام داد و کشور ثالث را به این تیم تحمیل کرد و باعث شد نمایندگان ایران راه زیادی را طی کنند و به کشور ثالث بروند تمام تلاش خود را می‌کنند که این تیم را از مرحله گروهی حذف کنند تا به نوعی انتقام این سختی‌ها را از الهلال بگیرند. ضمن این که با پیروزی در این دیدار، شایستگی خود را ثابت می‌کنند و می‌توانند با روحیه بهتری در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا حاضر شوند. به همین دلیل سرخپوشان تبریزی انگیزه‌های زیادی برای پیروزی در این دیدار دارند.

از سوی دیگر الهلال عربستان هم دوست ندارد با دو شکست پیاپی مقابل نماینده ایران با لیگ قهرمانان آسیا وداع کند و این مسابقه برای این تیم حیثیتی است و برای دفاع از آبروی خود در میدان حاضر می‌شود.

بنابراین با این که این بازی برای تراکتورسازی تشریفاتی است اما پیروزی برای هر دو تیم بسیار حساس و حیاتی است و این دیدار، رنگ‌وبوی تشریفاتی ندارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگویی با شبکه خبری اسکای نیوز اعلام کرد که دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد، تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد.
اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است
رئیس‌جمهور اجلاس سران کشور‌های سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای دانست.
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر