کد خبر: ۷۰۹۵
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۵

توسعه محصولات و خدمات ویژه بخش تعاون از برنامه های اصلی بانک توسعه تعاون

سرپرست بانک توسعه تعاون در جلسه تکریم مدیر پیشین امور اعتباری، توسعه محصولات و خدمات ویژه بخش تعاون را از برنامه های اصلی بانک توسعه تعاون دانست.
توسعه محصولات و خدمات ویژه بخش تعاون از برنامه های اصلی بانک توسعه تعاون

به گزارش مخاطب ۲۴-محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون در جلسه تکریم مدیر پیشین امور اعتباری و معارفه سرپرستان امور اعتباری و امور استان‌ها و شعب بانک اظهار داشت: این بانک با هدف حمایت و ارائه خدمات به بخش تعاون تاسیس گردیده است و رشد و بالندگی بانک نیز وابسته به شکوفایی بخش تعاون است.
وی افزود: رضایت تعاونگران به عنوان جامعه هدف خدمات بانک، حائز اهمیت بوده و بر این اساس توسعه محصولات و خدمات بانک ویژه بخش تعاون، ضروری تلقی می‌گردد.

توسعه محصولات و خدمات ویژه بخش تعاون از برنامه های اصلی بانک توسعه تعاون
شیخ حسینی خاطر نشان کرد: در تاسیس بانک توسعه تعاون علاوه بر قوانین بالادستی حاکم بر سیستم پولی و بانکی کشور، قانونی خاص نیز مد نظر بوده است که در آن توسعه بخش تعاون و ارتقای سهم تعاون به ۲۵ درصد اقتصاد ملی و نقش تعاونگران در پیشرفت اقتصادی کشور ترسیم گردیده است.
سرپرست بانک توسعه تعاون گفت: تحقق بسیاری از اهداف و راهبرد‌ها و سیاست‌های بانک بستگی به انجام صحیح عملیات بانکی در واحد‌های اجرایی دارد و ارکان اعتباری بانک با تدوین و ابلاغ سیاست‌های اعتباری، نقش مهم در راهبری همکاران واحد‌های اجرایی بر عهده دارند.
وی تاکید کرد: نگاه به بانک در سطوح راهبردی و برنامه‌ریزی اقتصاد، توان پرداخت تسهیلات و نقش‌آفرینی بانک در ارائه اعتبار به بخش‌های واقعی اقتصاد است.
شیخ حسینی گفت: در پیشبرد صحیح عملیلات اعتباری، علاوه بر امور اعتباری، نقش واحد‌های همکار از جمله مالی، مشتریان و توسعه بازار، فناوری اطلاعات و سایر واحد‌ها موثر است.
سرپرست بانک توسعه تعاون ضمن تکریم خدمات حمید رضا البرزی مدیر پیشین امور اعتباری گفت: حضور همکاران بانک در جایگاه‌های مهم نظام بانکی و موسسات مالی کشور نشان دهنده سطح مطلوب سرمایه انسانی بانک است.
وی با معرفی احمد محمدی به عنوان سرپرست جدید امور اعتباری بانک توسعه تعاون گفت: گرچه بسیاری از عملیات اعتباری بانک به صورت سیستماتیک و منظم صورت می‌پذیرد، حضور فرد جدید نیز در این جایگاه مهم موجب تسهیل فعالیت‌ها می‌شود.
شیخ حسینی تصریح نمود: استقلال و اقتدار با اتکا به اصول تخصصی از ویژگی‌های مدیر امور اعتباری بانک محسوب می‌گردد و انعطاف در چارچوب قانون و هماهنگی لازم با واحد‌های همکار از جمله فناوری، مالی و واحد‌های نظارت ینیزحائز اهمیت است.
سرپرست بانک توسعه تعاون در ادامه صیاد رحمان‌پور را به عنوان سرپرست امور استان‌ها و شعب اعلام نمود و گفت: جوانگرایی و سپردن مسئولیت به مدیران جوان مطابق سیاست‌های دولت از جمله اهداف این انتصاب بوده است ضمن این که ایشان واجد تجارب و ویژگی‌های مثبت جهت احراز این پست بوده است.
در این جلسه سید باقر فتاحی رئیس و محمد جعفر ایرانی و امیرهوشنگ عصارزاده اعضای هیات مدیره، حسن شریفی معاون مدیرعامل در امور عملیات بانکی، سعید معادی معاون مدیرعامل در امور استان‌ها و بازاریابی، ایرج شیخ زاده معاون مدیرعامل در امور برنامه ریزی و فناوری اطلاعات، محمد ذوالفقاری معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی و محمد مهدی احمدی معاون مدیرعامل در امور حقوقی و نظارت و مدیران ستادی نیز مطالب خود را مطرح نمودند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر