کد خبر: ۷۰۸۳
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۳

رئیس سازمان نظام پزشکی: در سال‌های آینده پزشک نخواهیم داشت

محمد رئیس‌زاده: سیاست‌های نادرست، جوانان جامعه پزشکی را نا امید کرده و منجر به سیل مهاجرت و انصراف از پزشکی خواهد کرد.
رئیس سازمان نظام پزشکی: در سال‌های آینده پزشک نخواهیم داشت

مخاطب۲۴- رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: با توجه به شرایط موجود، خطر عقبگرد به ۴۰ سال پیش و استفاده از پزشکان خارجی در کمین است.

محمد رئیس‌زاده، ظهر امروز در همایش ملی روز پزشک در همدان، با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت ما در حوزه دانش و فناوری، جامعه پزشکی کشور، داروسازی و دندانپزشکی و غیره، بسیار مطلوب است، اظهار داشت:، اما در عرصه زیر ساخت‌های ارائه خدمات سلامت و بهداشت و اقتصاد دچار نقص هستیم.

رئیس سازمان نظام پزشکی: در سال‌های آینده پزشک نخواهیم داشت
وی با گلایه از اینکه نقصان حوزه ارائه خدمات درحوزه بهداشت و درمان را پای پزشکان‌می‌نویسند، تصریح کرد: کسانی که قوانین و اسناد بالا دستی را به درستی اجرا نمی‌کنند، مطالبه گر شده و جامعه پزشکی را بدهکار می‌دانند.

 


رئیس سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه در موقعیت‌های مختلف، دولت و مجلس قوانین و اسناد را به درستی اجرا نکردند، عنوان کرد: این موضوع سبب ایجاد نقایصی در ارائه خدمات به مردم شده است.

رئیس‌زاده با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های نادرست همکاران ما را به سمت مسیر‌های خلاف سوق می‌دهد، اظهار داشت: اگر بیمه‌ها ساختار سالمی داشته باشند، پرداخت‌ها به موقع انجام شود و تعرفه‌ها واقعی شود، آن وقت درصد اندکی که انحراف دارند هم درست کار خواهند کرد.

وی با تاکید بر اینکه سیاست‌های نادرست، جوانان جامعه پزشکی را نا امید کرده و منجر به سیل مهاجرت و انصراف از پزشکی خواهد کرد، عنوان کرد: پزشکان ما رغبتی برای تحصیل در دوره‌های تخصص و فوق تخصص ندارند. نتیجه این اتفاق این است که در سال‌های آینده پزشک نخواهیم داشت.

 


رئیس زاده با بیان اینکه در بسیاری از رشته‌های ضروری جراح و پزشک متخصص نداریم، گفت: اگر به همین روال پیش برود، مجبور خواهیم شد بیماران را برای مداوا به خارج از کشور بفرستیم یا عقبگرد داشته باشیم و پزشکان خارجی به کشور بیاوریم.

وی با تاکید بر اینکه بزرگترین‌نگرانی ما برای آینده کشور است، گفت: در این زمان عقبگرد ۴۰ ساله را با آمار و ارقام هشدار می‌دهیم.

 


رئیس سازمان نظام پزشکی با اشاره به اینکه اگر ما پیشنهاد دهیم متهم به تعارض منافع می‌شویم، تصریح کرد: بنابراین ما با توجه به شرایط موجود، فقط هشدار‌ها را می‌دهیم.

رئیس زاده با بیان اینکه گرایش به رشته جراحی قلب کاهش چشمگیری داشته و متقاضی ندارد، گفت: امسال رشته جراحی اطفال فقط دو نفر فارغ التحصیل داشته است.

وی افزود:، اما علی رغم همه حرف و حدیث‌ها، جامعه پزشکی در دورانی مانند بحران کرونا در دوران دفاع مقدس سربلند بیرون آمده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی به بزرگداشت مقام ابن‌سینا اشاره کرد و گفت: اگر سازمان نظام پزشکی امسال روز ملی پزشک را در همدان برگزار کرده به دلیل زنده نگاه داشتن نام مخافر خود است.

 


رئیس زاده با بیان اینکه مفاخر ویترین توانمدی و توانایی یک کشور است، اظهار داشت: بی‌توجهی به اساطیر یک ملت بی‌حافظگی تاریخی را به دنبال دارد.

وی با تاکید بر اینکه بزرگان باید تکیه گاهی برای حرکت ملت باشد، تصریح کرد: اسطوره‌ها نقش مهمی در بازیابی و غرور ملی دارند.
منبع:تسنیم

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران تأکید کرد مذاکره با آمریکا تنها در صورت رعایت اصل برابری، احترام متقابل و توافق پیش از دستور کار ممکن است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر