کد خبر: ۶۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۹

محورهای همکاری بانک توسعه تعاون و معاونت رفاه اجتماعی

محورهای همکاری بانک توسعه تعاون و معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور شیخ حسینی و ابوحمزه مورد بررسی قرار گرفت.
محورهای همکاری بانک توسعه تعاون و معاونت رفاه اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴- محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون در دیدار با معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: این بانک به رغم محدودیت‌ها موضوع بانکداری الکترونیک و بانکداری دیجیتال را در اولویت قرار داده است و تقویت زیرساخت‌ها برای ارائه و تداوم خدمات بهینه به مشتریان به عنوان یکی از اصول مطرح است.
سرپرست بانک توسعه تعاون به همراه ابوحمزه معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بازدید از امکانات و تجهیزات فناوری بانک نیز پرداختند.

محورهای همکاری بانک توسعه تعاون و معاونت رفاه اجتماعی
داریوش ابوحمزه معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بانک از قابلیت‌ها و استعداد‌های مناسبی در حوزه بانکداری الکترونیک برخوردار است و تجربه عاملیت طرح‌های ملی نیز بر توانمندی بانک در حوزه‌های عملیاتی افزوده است.
ایرج شیخ زاده معاون مدیرعامل در امور برنامه ریزی و فناوری اطلاعات گفت: پروژه و همکاری مشترک میان بانک و معاونت رفاه اجتماعی وزارتخانه در حال هماهنگی است و به صورت پایلوت نیز برخی مناطق جغرافیایی در کشور در نظر گرفته شده است و توسعه همکاری‌ها و هم افزایی مد نظر طرفین بوده است.
علی یکتا مدیر امور فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک توسعه تعاون اظهار داشت: بانک به لحاظ تهیه تجهیزات زیرساختی پیش بینی‌های لازم را داشته است و به لحاظ گسترش مراکز داده و ارتقای امنیت فناوری اطلاعات تدابیر و اقدامات متعددی منظور نموده است.
سرپرست بانک توسعه تعاون و معاون رفاه اجتماعی وزارتخانه بازدیدی از شرکت سمات داشتند. محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون در این دیدار گفت: ارائه خدمات غیرحضوری و آنلاین از برنامه‌های مهم بانک در مقطع کنونی است و ضروری است قابلیت تسهیلات عمومی و خرد در بستر الکترونیک برای مشتریان فراهم گردد.
وی افزود: شرکت سمات با ساختار مجزا از جمله شرکت‌های ابزاری بانک توسعه تعاون محسوب می‌شود و توانمندی ارائه خدمات به تعاونی‌ها از جمله اهداف تاسیس شرکت بوده است.
محمد جواد افتخاری مدیر عامل شرکت سامانه متمرکز الکترونیک توسعه تعاون «سمات» در این جلسه گفت: حضور شرکت در پروژه‌های مهم به تجربه و اندوخته شرکت افزوده است و سرمایه اسمی شرکت نیز با توسعه پروژه‌ها چهار برابر شده است و سرمایه واقعی نیز دو تا سه برابر این ارقام است.
وی افزود: سرمایه انسانی شاغل در سمات طی سال‌های اخیر متشکل از نخبگان بوده است و جانشین پروری نیز در سمات به عنوان قاعده رعایت گردیده است.
در این دیدار‌ها رضا پولادوند رئیس اداره کل بانکداری الکترونیک، امید سلیمانی رئیس اداره کل امنیت اطلاعات و کنترل مخاطرات فناوری اطلاعات، اردشیر افشین مهر رئیس اداره کل زیرساخت، مجید مباشرزادگان عضو هیأت مدیره شرکت سمات و مدیران ستادی سمات حضور داشتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر