کد خبر: ۶۹۶۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۶

عضو کمیسیون برنامه، بودجه: لزوم حمایت دولت از بانک توسعه تعاون

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: قطعا دو بخش تعاونی و سهامی می توانند کمک شایان توجهی به ورود سرمایه های خرد به چرخه تولید داشته باشند به این خاطر حمایت دولت از بانک توسعه تعاون و بخش تعاون بسیار مهم است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه: لزوم حمایت دولت از بانک توسعه تعاون

به گزارش مخاطب ۲۴-به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شیراز در مجلس در مورد لزوم حمایت دولت از بانک توسعه تعاون و حمایت از اعطای وام به بخش تولید برای توسعه تولید و حمایت از تعاونی‌های تولید گفت: تعاونی‌ها، بخشی از ساختار اقتصادی کشور محسوب می‌شوند که برای رونق و رشد تولید، حمایت از آن‌ها ضروری است. برای تحقق رشد تولید تمرکز بر سیاستگذاری درست در مورد شرکت‌های سهامی یا صندوق پروژه‌ها موضوع مهمی است، چرا که می‌توانند فرصت خوبی برای توسعه فعالیت‌های تولیدی در بخش تعاونی ایجاد کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه: لزوم حمایت دولت از بانک توسعه تعاون
وی در این باره افزود: هرچند حمایت از تعاونی‌ها باید مشروط باشد و نظارت بر این بخش باید به درستی صورت بگیرد، اما هنوز برای آن‌ها محدودیت و مشکل وجود دارد لذا نظارت بر عملکرد تعاونی برای منتفع شدن تولید کننده و سرمایه گذار بسیار حائز اهمیت است.
قادری در ادامه خاطرنشان کرد: قطعا بخش تعاونی و سهامی می‌توانند کمک شایان توجهی به وارد شدن سرمایه‌های خرد به چرخه تولید باشند. به این خاطر حمایت دولت از بانک توسعه تعاون و بخش تعاون بسیار مهم است تا بخشی از مشکلات کشاورزان که مشکل ارائه وثیقه برای دریافت تسهیلات بانکی دارند حل شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در این باره توضیح داد: مجلس شورای اسلامی تلاش می‌کند این مشکل را ذیل قانون تامین تولید و زیرساخت‌ها حل کند تا برای حمایت از توسعه تولید در بخش تعاون بخصوص تعاونی روستایی حمایت‌هایی به عنوان نهاده‌های تضمین شکل بگیرد.
وی در این باره تصریح کرد: به این معنا که برای توسعه و حمایت از تعاونی‌های تولید روستایی، صندوق حمایت از بخش کشاورزی در بخش‌های مختلف تاسیس شود تا افراد در این صندوق وثیقه بگذارند؛ لذا تضمین آن‌ها باعث می‌شود سیستم بانکی راحت‌تر از قبل به آن‌ها وام بدهد. یکی از دلایلی که نظام بانکی به برخی وام نمی‌دهند عدم تامین وثایق مورد نیاز است.
وی در این باره بیان داشت: با توجه به اینکه کشاورز در روستا زمین کشاورزی و خانه دارد و، چون بانک‌ها عملا زمین‌های کشاورزی و خانه‌های روستایی را به عنوان وثیقه قبول نمی‌کنند، کشاورز نمی‌تواند از وام سیستم بانکی برای توسعه کار خود استفاده کند، ولی نهاد‌های توثیق با کمک جهاد کشاورزی می‌توانند زمین‌های کشاورزی و منزل کشاورزان را به صورت وثیقه بپذیرند تا به عنوان تسهیل ضمانت در نظر گرفته شود و کشاورز بتواند از وام برای توسعه فعالیت خود استفاده کند.
وی خاطرنشان کرد: تعاونی‌ها با چنین فرمولی می‌توانند از تسهیلات بانکی برای رشد تولید در بخش‌های زیرمجموعه خود استفاده کنند. مجلس شورای اسلامی تلاش می‌کند تا در زمینه‌های مختلف با تسهیل قوانین، مشکلات مختلفی که بخش تعاون با آن دست و پنجه نرم می‌کند را تا حد امکان مرتفع سازد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟ بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟
با پایان لیگ برتر و آغاز گمانه‌زنی‌ها درباره مقصد فصل آینده ستاره‌های فوتبال ایران، یک عامل مهم و تعیین‌کننده در سایه باقی مانده که حالا توجه بیشتری را به خود جلب کرده است: مشمول بودن حدود ۲۰ بازیکن شاخص فوتبال ایران برای خدمت سربازی.
چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟ چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟
اوایل دهه ۸۰ شمسی، رسانه و صدا و سیما به یکباره به سمت اطلاع‌رسانی درباره ویروس اچ‌آی‌وی و ایدز رفت، آن زمان ابتلا به این ویروس یک گناه نابخشوده بود، حالا که بیش از ۲۰ سال از آن روز‌ها می‌گذرد، رسانه و جامعه دست روی یک ویروس دیگر گذاشته است که کمی شبیه به ویروس اچ‌آی‌وی است، تابو‌ها درباره این ویروس هم وجود دارد و یکی از راه‌های ابتلایش هم با ویروس اچ‌آی‌وی مشترک است
رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟ رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟
امسال که حضور یک چهره ایرانی با لباسی خاص، حاوی نماد‌هایی از هویت تاریخی کشور، موجی از واکنش‌ها را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به راه انداخت
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی! ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی!
منطقه امن مهدی طارمی در اردوگاه اینتر از زبان تیز رسانه‌های ایتالیا ۳ بازی بیشتر طول نکشید تا شاهد ضدحمله ۳ رسانه ایتالیایی به مهاجم ایرانی باشیم.
برگزیده
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر