کد خبر: ۶۹۸۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۳

حمايت شركت بيمه كوثر از طرح هاي پژوهشي

بیمه کوثر بر اساس آیین‌ نامه حمایت از طرح‌ های پژوهشی، از طرح های متناسب با اولویت‌ های پژوهشی خود حمایت می‌کند.
حمايت شركت بيمه كوثر از طرح هاي پژوهشي

به گزارش مخاطب ۲۴ و به نقل از روابط عمومی و اعلام مدیر آموزش و پژوهش بیمه کوثر، با هدف توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان و به منظور ایجاد انگیزه و هدایت پژوهشگران و دانشجویان برای گسترش پژوهش‌های مرتبط با صنعت بیمه، شرکت بیمه کوثر از طرح‌های برگزیده پژوهشی حمایت می‌کند.

حمايت شركت بيمه كوثر از طرح هاي پژوهشي
محمد سجاد میرزاخانی این اقدام را فرصتی برای بهره‌گیری از توانمندی علمی متخصصان و صاحبان اندیشه و برقراری ارتباط بهینه و سازنده بین واحد‌های پژوهشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی با صنعت بیمه دانست و گفت: توقف دانش در سطح نظری و اجرایی نشدن آن به صورت عملی با هدف رفع مشکلات و دستیابی به شرایط بهینه یکی از معضلات همیشگی تولید علم در کشور ما بوده است؛ از این رو، بیمه کوثر برای تقویت دانش و بهره‌گیری از آن در متن صنعت بیمه که قطعا به ارزش افزوده نیز ختم خواهد شد، آیین‌نامه حمایت از طرح‌های پژوهشی را تصویب کرده است که از طریق پرتال آموزش و پژوهش شرکت در دسترس محققان قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه اولویت‌های پژوهشی شرکت بیمه کوثر به صورت سالانه پس از تدوین، توسط کمیته پژوهش شرکت تصویب می‌شود، خاطرنشان کرد: ما بر اساس آیین‌نامه حمایت از طرح‌های پژوهشی از کلیه پژوهشگرانی که طرح‌های تحقیقاتی خود را متناسب با اولویت‌های شرکت بیمه کوثر انتخاب کنند حمایت خواهیم کرد؛ علاقه‌مندان با مراجعه به نشانی amoozesh.kins.ir می‌توانند از اولویت‌های پژوهشی شرکت بیمه کوثر مطلع شوند.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.