کد خبر: ۶۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۹

مدیرعامل مخابرات ایران از مدیر مخابرات تهران و همکاران تقدیر کرد

مهندس سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پیامی از خدمات و همکاری صمیمانه مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران و همکاران آن مجموعه تقدیر و تشکر کرد.
مدیرعامل مخابرات ایران از مدیر مخابرات تهران و همکاران تقدیر کرد

مخاطب۲۴- مهندس مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پیامی از خدمات و همکاری صمیمانه مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران و همکاران آن مجموعه تقدیر و تشکر کرد.

مدیرعامل مخابرات ایران از مدیر مخابرات تهران و همکاران تقدیر کرد

به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس مجید سلطانی، در پی حادثه آتش سوزی یکی از حوضچه‌های مخابراتی درتاریخ ۱۰مرداد ماه که منجر به اختلال در خدمات رسانی دیتا، ثابت و موبایل شده بود از حضور به موقع، کنترل و پی گیری رفع خرابی و همچنین برقراری ارتباطات از ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران و سایر همکاران تقدیر وتشکر کرد.

همچنین، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این پیام ضمن اشاره به پیش آمد‌های طبیعی و غیرطبیعی و حوادث مترقبه که موجب شناسایی همکاران خدوم و دلسوز می‌شود گفت: اکنون که در ایام سوگواری سالروز شهادت سرور آزادگان حضرت امام حسین (ع) هستیم، همکاران مسئولیت پذیر شرکت مخابرات توانایی خود را در قبال سازمان و مردم در بوته آزمایش قرارداده و با بهره گیری از تجاربی که در سالیان خدمت اندوخته اند از عهده نارسایی‌ها و مشکلات سربلند بیرون آمدند.

مهندس سلطانی ضمن بیان این مطلب افزود: مهار و رفع خرابی و برقرای ارتباطات بعد از وقوع حادثه در کمترین زمان ممکن و با سعی و تلاش همکاران مخابرات منطقه، به ویژه حوزه‌های معاونت شبکه منطقه تهران و اداره کل مخابرات منطقه ۸ انجام شد که از همکاری مجدانه و دلسوزانه این همکاران نیز تشکر و قدردانی می‌شود.

گفتنی است این حادثه ناشی از آتش سوزی یک رشته کابل برق فشار قوی بوده که منجر به قطع ارتباط برخی از مشترکین تلفن ثابت، دیتا، موبایل در تهران شد.

 

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
برگزیده
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
صفحه خبر بالای تصاویر