کد خبر: ۶۹۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷

پست بانک ایران و صندوق توسعه فناوری‌های نوین

پست بانک ایران و صندوق توسعه فناوری‌های نوین با هدف ارائه خدمات مالی به شرکت‌های دانش بنیان و فناور صبح روز چهارشنبه ۱۲ مرداد ماه سال جاری، تفاهم نامه همکاری یکساله امضا می‌کنند.
پست بانک ایران و صندوق توسعه فناوری‌های نوین

به گزارش مخاطب ۲۴-به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، این تفاهم‌نامه با هدف استفاده از امکانات و ظرفیت‌های طرفین و به منظور توسعه و ارتقا سطح همکاری‌های فی‌مابین برای ارائه انواع خدمات مالی و بانکی در چارچوب قوانین و مقررات جاری بانک و ضوابط ابلاغی از سوی بانک مرکزی ج. ا. ا به امضا می‌رسد.
بر اساس این تفاهم‎نامه، پست بانک ایران متعهد می‌شود، علاوه بر افتتاح حساب جاری قرض‌الحسنه برای اشخاص حقیقی و حقوقی زیر مجموعه صندوق، تمامی خدمات بانکی ارزی، ریالی را بر اساس ضوابط و مقررات پولی و بانکی به آنان ارائه کند.

ست بانک ایران و صندوق توسعه فناوری‌های نوین
همچنین پست بانک ایران، با معرفی صندوق و با صدور ضمانت‌نامه تعهد پرداخت صندوق به نفع بانک، به شرکت‌های دانش بنیان و فناور از محل منابع صندوق توسعه ملی یا منابع داخلی بانک طبق سیاست‌ها و ضوابط اعتباری موجود، انواع تسهیلات سرمایه در گردش ثابت پرداخت و در تامین مالی طرح‌ها و پروژه‌های صندوق و شرکت‌های تابعه مشارکت می‌کند.
بر اساس این تفاهم‌نامه، پست بانک ایران با رعایت ضوابط و مقررات پولی و بانکی انواع ضمانتنامه بانکی (باستثنا تعهد پرداخت و گمرکی) و اعتبارات اسنادی داخلی ریالی برای صندوق و اشخاص معرفی شده توسط صندوق صادر کند.
همچنین، افتتاح حساب و تمرکز حساب‌های شرکت‌های تابعه در پست بانک ایران، صدور ضمانت‌نامه تعهد پرداخت برای معرفی شدگان از سوی بانک که مورد تایید صندوق هستند با تضمین ریسک پرداخت از دیگر محور‌های این تفاهم‌نامه است.
بر اساس این گزارش، صندوق توسعه فناوری‌های نوین تاکنون توانسته است با همکاری شبکه بانکی، به بیش از ۲۰۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور سراسر کشور خدمات مالی و بانکی ارائه دهد و در رشد و توسعه اکوسیستم فناوری کشور نقش ایفا کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر