کد خبر: ۶۹۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷

پست بانک ایران و صندوق توسعه فناوری‌های نوین

پست بانک ایران و صندوق توسعه فناوری‌های نوین با هدف ارائه خدمات مالی به شرکت‌های دانش بنیان و فناور صبح روز چهارشنبه ۱۲ مرداد ماه سال جاری، تفاهم نامه همکاری یکساله امضا می‌کنند.
پست بانک ایران و صندوق توسعه فناوری‌های نوین

به گزارش مخاطب ۲۴-به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، این تفاهم‌نامه با هدف استفاده از امکانات و ظرفیت‌های طرفین و به منظور توسعه و ارتقا سطح همکاری‌های فی‌مابین برای ارائه انواع خدمات مالی و بانکی در چارچوب قوانین و مقررات جاری بانک و ضوابط ابلاغی از سوی بانک مرکزی ج. ا. ا به امضا می‌رسد.
بر اساس این تفاهم‎نامه، پست بانک ایران متعهد می‌شود، علاوه بر افتتاح حساب جاری قرض‌الحسنه برای اشخاص حقیقی و حقوقی زیر مجموعه صندوق، تمامی خدمات بانکی ارزی، ریالی را بر اساس ضوابط و مقررات پولی و بانکی به آنان ارائه کند.

ست بانک ایران و صندوق توسعه فناوری‌های نوین
همچنین پست بانک ایران، با معرفی صندوق و با صدور ضمانت‌نامه تعهد پرداخت صندوق به نفع بانک، به شرکت‌های دانش بنیان و فناور از محل منابع صندوق توسعه ملی یا منابع داخلی بانک طبق سیاست‌ها و ضوابط اعتباری موجود، انواع تسهیلات سرمایه در گردش ثابت پرداخت و در تامین مالی طرح‌ها و پروژه‌های صندوق و شرکت‌های تابعه مشارکت می‌کند.
بر اساس این تفاهم‌نامه، پست بانک ایران با رعایت ضوابط و مقررات پولی و بانکی انواع ضمانتنامه بانکی (باستثنا تعهد پرداخت و گمرکی) و اعتبارات اسنادی داخلی ریالی برای صندوق و اشخاص معرفی شده توسط صندوق صادر کند.
همچنین، افتتاح حساب و تمرکز حساب‌های شرکت‌های تابعه در پست بانک ایران، صدور ضمانت‌نامه تعهد پرداخت برای معرفی شدگان از سوی بانک که مورد تایید صندوق هستند با تضمین ریسک پرداخت از دیگر محور‌های این تفاهم‌نامه است.
بر اساس این گزارش، صندوق توسعه فناوری‌های نوین تاکنون توانسته است با همکاری شبکه بانکی، به بیش از ۲۰۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور سراسر کشور خدمات مالی و بانکی ارائه دهد و در رشد و توسعه اکوسیستم فناوری کشور نقش ایفا کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان
محمد جواد اینانلو، مدیر موزه فرش ایران در استودیو مخاطب۲۴ بر ضرورت افزایش بازدید از موزه فرش ایران تأکید کرد و آن را راهی برای احیای پیوند نسل جوان با میراث اصیل ایرانی دانست.
فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد
ارتش رژیم صهیونیستی تصاویر لحظه ترور هیثم علی طباطبایی، فرمانده نظامی حزب‌الله، را منتشر کرد؛ این اقدام واکنش‌های گسترده‌ای در منطقه به دنبال داشت.
سویه جدید آنفلوآنزای A؛ شدت بیشتر و انتشار سریع‌تر سویه جدید آنفلوآنزای A؛ شدت بیشتر و انتشار سریع‌تر
مینو محرز هشدار داد سویه جدید آنفلوآنزای نوع A با شدت بالا وارد ایران شده؛ تب، بدن‌درد و سرفه از مهم‌ترین علائم آن هستند و انتقال سریع است.
تاریخ قطعی پرداخت کالابرگ مرحله پنجم اعلام شد تاریخ قطعی پرداخت کالابرگ مرحله پنجم اعلام شد
وزارت کار اعلام کرد کالابرگ الکترونیکی مرحله پنجم تا پایان هفته جاری به روال سابق پرداخت می‌شود و طرح یارانه‌ای جدید در دست بررسی است.
تهران زیر گنبد دود تهران زیر گنبد دود
تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون فقط شش روز هوای پاک داشته و بیش از نیمی از روز‌ها در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است؛ سلامت شهروندان در خطر جدی است.
ایران در کشتی فرنگی و آزاد قهرمان تیمی شد ایران در کشتی فرنگی و آزاد قهرمان تیمی شد
تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی ایران در المپیک ناشنوایان با عملکردی درخشان، عنوان قهرمانی تیمی را در هر دو بخش به‌طور همزمان از آن خود کردند.
فوران ترسناک آتشفشان کیلاوئا در جزایر هاوایی+ فیلم فوران ترسناک آتشفشان کیلاوئا در جزایر هاوایی+ فیلم
آتشفشان کیلاوئا در هاوایی بار دیگر فوران کرد و فواره‌های گدازه با ارتفاع ۵۰۰ متری آسمان را روشن کردند؛ مقامات نسبت به احتمال تغییر الگوی فوران هشدار دادند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر