کد خبر: ۶۹۲۱۷
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷

گزارش تازه اسرائیل از جنگ ۱۲ روزه: توان موشکی ایران حفظ شده

ارزیابی تازه مقام‌های اسرائیلی نشان می‌دهد برخلاف برآوردهای اولیه، برنامه موشکی ایران در جنگ ۱۲ روزه آسیب جدی ندیده و شمار موشک‌های بالستیک این کشور تقریباً در سطح پیش از جنگ باقی مانده است.
گزارش تازه اسرائیل از جنگ ۱۲ روزه: توان موشکی ایران حفظ شده

به گزارش مخاطب ۲۴، ارزیابی جدید مقام‌های اسرائیلی نشان می‌دهد که برنامه موشکی ایران کم‌تر از آنچه پیش‌تر تصور می‌شد در جریان جنگ ۱۲ روزه اسیب دیده است.

بعد از جنگ ۱۲ روزه در ماه ژوئن، برداشت ابتدایی این بود که ضربات اولیه قابل توجهی به برنامه موشک بالستیک ایران وارد شده است.

این گزارش، اما به نقل از منابع آگاه اسرائیلی، می‌گوید برآورد‌های جدید نشان می‌دهد، برداشت اولیه دقیق نبوده است.

بر اساس این ارزیابی، ایران در حال حاضر حدود دو هزار موشک بالستیک سنگین در اختیار دارد؛ رقمی که تقریبا با تعداد موشک‌های این کشور در آستانه آغاز جنگ تفاوتی ندارد.

بر اساس این گزارش، این اطلاعات در دیدار اوایل هفته جاری بین شلومی بیندر، رئیس اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل، با مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل، و مشاور پیشین امنیت ملی دونالد ترامپ در میان گذاشته است.

این گزارش افزوده است که اسرائیل تلاش دارد با این اقدام، آمریکا را ترغیب کند که بار دیگر حمله‌ای علیه ایران صورت گیرد.

یک منبع آگاه اسرائیلی در این خصوص به المانیتور گفته است: «این تهدیدی است که اسرائیل برای مدت طولانی قادر به پذیرش آن نخواهد بود و ما باید با آمریکایی‌ها درباره خطوط قرمز و اقداماتی که در آینده انجام خواهیم داد، حتی شاید در آینده نزدیک، هماهنگ شویم.»

در حالی‌که مقام‌های اسرائیلی تلاش می‌کنند، آمریکا را به انجام حمله‌ای دیگر به ایران راضی کنند و یا دست‌کم چراغ سبز انجام حمله مجدد را از واشنگتن دریافت کنند، در هفته‌های اخیر مقام‌های ارشد آمریکایی با تاکید بر اینکه ایران دیگر یک تهدید برای منطقه نیست، تلاش کرده‌اند خود را از این موضوع کنار بکشند.

منبع: ایرنا

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.