کد خبر: ۶۹۰۵۵
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۸

ناتو بررسی اقدامات تهاجمی و پیش‌دستانه علیه روسیه را آغاز کرد

رئیس کمیته نظامی ناتو اعلام کرد اعضای این بلوک در حال بررسی گزینه‌هایی برای برخورد قاطع‌تر با روسیه، از جمله اقدامات پیش‌دستانه و سایبری، هستند، در حالی که مسکو این تحرکات را «نظامی‌سازی افسارگسیخته» اروپا می‌خواند.
ناتو بررسی اقدامات تهاجمی و پیش‌دستانه علیه روسیه را آغاز کرد

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از راشا تودی، رئیس ارشد نظامی ناتو گفته است اعضای این بلوک به رهبری آمریکا باید راه‌هایی برای برخورد قاطع‌تر با روسیه پیدا کنند.

آدمیرال جوزپه کاوو دراگون، رئیس کمیته نظامی ناتو، در مصاحبه‌ای با روزنامه فایننشال تایمز که روز یکشنبه منتشر شد، گفت اعضای ناتو در حال بررسی گزینه‌هایی برای پاسخ به آنچه او «جنگ هیبریدی» روسیه می‌نامد، هستند.

او گفت: «ما همه گزینه‌ها را بررسی می‌کنیم… پرخاشگری بیشتر یا اقدام پیش‌دستانه به جای واکنش صرف، چیزی است که درباره آن فکر می‌کنیم.»

این فرمانده افزود که «حمله پیش‌دستانه» می‌تواند به عنوان یک «اقدام دفاعی» در نظر گرفته شود، اگرچه این روش «از چارچوب معمول تفکر و رفتار ما فاصله دارد».

به گفته فایننشال تایمز، دیپلمات‌های اروپای شرقی به‌ویژه خواهان اقدامات سخت‌گیرانه‌تر علیه روسیه، از جمله حملات سایبری تلافی‌جویانه، بوده‌اند. دراگون با این حال اشاره کرد که تصمیم‌گیری ناتو با ملاحظات قانونی و اخلاقی و محدودیت‌های حوزه اختیارات محدود شده است.

اقدامات نظامی و سایبری ناتو

در سپتامبر، ناتو گشت‌های هوایی خود را در اروپای شرقی و کشور‌های بالتیک افزایش داد، به دلیل ادعای نقض حریم هوایی توسط روسیه. مسکو این اتهامات را رد کرده و ناتو را به جنگ‌طلبی متهم می‌کند.

هفته گذشته، Politico Europe گزارش داد که ناتو همچنین در حال بررسی عملیات مشترک سایبری علیه مسکو است.

روسیه هک کردن نهاد‌های غربی را انکار کرده و تأکید دارد خود هدف حملات سایبری متعدد بوده است، از جمله برخی که توسط گروه‌های طرفدار اوکراین ادعا شده است.

واکنش روسیه

دنیس گونچار، سفیر روسیه در بلژیک، هفته گذشته گفت اعضای ناتو تحت پوش «بازدارندگی از روسیه» به دنبال «نظامی‌سازی افسارگسیخته» اروپا هستند و برنامه‌های روسیه برای حمله به آنها را «غیرواقعی» خواند.

منبع: راشا تودی

برچسب ها: روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
برگزیده
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر