کد خبر: ۱۹۶۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵

ارتش آمریکا نمی‌تواند به اندازه کافی «نیروی ویژه» جذب کند

همزمان با اینکه ارتش ایالات متحده همچنان برای جذب نیروهای با استعداد و واجد شرایط تقلا می‌کند، گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن است که این ارتش در اهداف مربوطه خود شکست خورده و نمی‌تواند به اندازه کافی نیروهای موسوم به «کلاه سبزها» را استخدام کند.
ارتش آمریکا نمی‌تواند به اندازه کافی «نیروی ویژه» جذب کند

ارتش آمریکا نمی‌تواند به اندازه کافی «نیروی ویژه» جذب کند

مخاطب24:وب‌سایت "Military.com" با استناد به داده‌های ارتش آمریکا در گزارش خود نوشت: بین سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۰ ارتش آمریکا به طور میانگین ۱۰۱۱ سرباز برای نیروهای ویژه استخدام کرد و این درحالیست که به هدف مربوطه خود مبنی بر استخدام ۱۵۴۰ نیروی کلاه سبز در سال نرسید.

ارتش ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ هدف خود را بر مبنای استخدام ۱۲۵۰ سرباز ویژه گذاشت و پس از کاهش توقع و اهدافش توانست در این سال به سهیمه تعیین‌شده دسترسی پیدا کند.

اما در سال ۲۰۲۲ تنها ۷۷۹ نیرو برای این بخش ارتش آمریکا جذب شدند و بدین ترتیب با ۳۸ درصد سقوط نسبت به آنچه که تعیین‌ کرده بودند، مواجه شدند. همچنین، ارتش ایالات متحده در سال جاری میلادی تاکنون توانسته‌ ۵۲۷ سرباز موسوم به "کلاه سبزهای ارتش آمریکا" را جذب کند.

فرمانده مربوط به استخدام ارتش ایالات متحده دلیل این کمبود نیروها را "بازار کار کساد" (موقعیت‌های شغلی زیاد اما تعداد کارگران اندک) دانست و وی همچنین گفت که حقیقتا از هر ۱۰ جوان آمریکایی، هفت تن از آن‌ها به دلیل مسائلی نظیر چاقی، استفاده از دارو و بیماری‌های روحی واجد شرایط برای ارتش آمریکا نیستند.

نیروهای ویژه ارتش آمریکا معروف به "کلاه سبزها" نیروهای اصلی جنگ چریکی این ارتش محسوب می‌شوند. آن‌ها اغلب با شبه‌نظامیان بومی به عنوان "نیرو افزا" همانند اپراتورهایی که با جنگجویان ائتلاف شمال در نبرد با طالبان طی روزهای اول جنگ افغانستان همکاری می‌کردند، کار می‌کنند.

برچسب ها: ارتش آمریکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر