کد خبر: ۶۹۰۳۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲

اتهام دستور کشتار خدمه قاچاقچی و جدال پنتاگون با واشنگتن‌پست

پس از گزارش جنجالی واشنگتن‌پست درباره صدور دستور شفاهی برای کشتن خدمه یک شناور قاچاق، پنتاگون این روایت را ساختگی خواند و سنا نیز تحقیقات رسمی را آغاز کرد؛ موضوعی که تنش میان رسانه و ارتش آمریکا را تشدید کرده است.
اتهام دستور کشتار خدمه قاچاقچی و جدال پنتاگون با واشنگتن‌پست

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از یوپی آی نیوز، هگسِت در واکنش به گزارشی از واشنگتن پست در روز جمعه سخن می‌گفت؛ گزارشی که هگست را متهم کرده بود که به‌صورت شفاهی به نیرو‌های نظامی دستور داده است تمامی ۱۱ خدمه یک شناور مظنون به قاچاق مواد مخدر را با انجام حمله دوم در ۲ سپتامبر به قتل برسانند.

این حمله نخستین مورد از سلسله حملاتی علیه شناور‌های حامل مواد مخدر در آب‌های بین‌المللی بود، اما واشنگتن پست برای طرح ادعای خود تنها به منابع ناشناس استناد کرده بود؛ ادعایی که به‌گفته گاردین، وزارت دفاع آن را ساختگی و «اخبار جعلی» خوانده است.

«ما دیروز به واشنگتن پست گفتیم که این روایت کاملاً نادرست است»، شان پارنل، سخنگوی وزارت دفاع، روز جمعه در یک پست شبکه اجتماعی نوشت.

پارْنل ادامه داد: «این افراد داستان‌هایی کاملاً ساختگی و مبتنی بر منابع ناشناس می‌بافند.»

او افزود: «اخبار جعلی دشمن مردم است.»

هگست یک گام فراتر رفت و گزارش واشنگتن پست را «گزارشی ساختگی، تحریک‌آمیز و اهانت‌آمیز با هدف بی‌اعتبار کردن جنگجویان شجاع ما که برای حفاظت از میهن می‌جنگند» توصیف کرد.

واشنگتن پست گفته است دستور شفاهی ادعایی هگست موجب انجام حمله دوم به شناور شد، درحالی‌که دو نفر از خدمه باقی‌مانده به لاشه چسبیده بودند، و این حمله باعث مرگ آنها شد.

این گزارش در روز جمعه باعث شد رئیس کمیته نیرو‌های مسلح سنا، راجر ویکر جمهوری‌خواه از ایالت می‌سی‌سی‌پی، و عضو ارشد دموکرات، جک رید از رود آیلند، دستور تحقیقات در این زمینه را برای روشن‌شدن حقایق صادر کنند.

هگست گفته است تمامی حملاتی که علیه شناور‌های مظنون به قاچاق مواد مخدر در دریای کارائیب و شرق اقیانوس آرام انجام شده، قانونی بوده و تنها اعضای سازمان‌های تروریستی خارجی معرفی‌شده را هدف قرار داده است.

یک گروه از «وکلای سابق نظامی» روز شنبه گزارشی منتشر کردند که طبق آن، حقوق بین‌الملل هدف قرار دادن بازماندگان یک حمله را ممنوع می‌داند و نیرو‌های مهاجم را ملزم می‌کند که از آنان «محافظت کنند، نجات دهند و در صورت لزوم، با آنان مانند اسیر جنگی رفتار کنند»؛ به گزارش واشنگتن پست.

به‌نوشته یواس‌ای تودی، ارتش آمریکا تاکنون ۲۱ شناور را که ادعا می‌شد خدمه آنها در حال قاچاق مواد مخدر به ایالات متحده بوده‌اند، هدف قرار داده و ۸۳ نفر را کشته است.

منبع:یو پی آی نیوز

برچسب ها: ارتش آمریکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر