کد خبر: ۶۹۰۱۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۹

اداره ثبت اختراعات آمریکا، هوش مصنوعی را ابزار کمکی می‌داند، نه مخترع

اداره ثبت اختراعات آمریکا (USPTO) اعلام کرد سیستم‌های هوش مصنوعی مولد تنها ابزارهایی برای کمک به مخترعان انسانی هستند و نمی‌توانند به‌عنوان مخترع نامیده شوند.
اداره ثبت اختراعات آمریکا، هوش مصنوعی را ابزار کمکی می‌داند، نه مخترع

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از انگجت، در حالی که سیستم‌های هوش مصنوعی مولد (Generative AI) نمی‌توانند تحت قوانین پتنت ایالات متحده به‌عنوان مخترع شناخته شوند، اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا (USPTO) دستورالعمل‌های خود را درباره نحوه استفاده از این سیستم‌ها در فرایند خلق نوآوری‌ها به‌روز کرده است. جان اسکوایرز، مدیر این اداره، در اطلاعیه‌ای که رویت شده توسط رویترز، اعلام کرد که USPTO هوش مصنوعی مولد را «مشابه» سایر ابزار‌هایی می‌داند که مخترعان ممکن است در فرایند خود استفاده کنند، از جمله تجهیزات آزمایشگاهی، نرم‌افزار و پایگاه‌های داده تحقیقاتی.

اسکوایرز نوشت:

«سیستم‌های هوش مصنوعی، شامل هوش مصنوعی مولد و دیگر مدل‌های محاسباتی، ابزار‌هایی هستند که توسط مخترعان انسانی به کار گرفته می‌شوند. این سیستم‌ها می‌توانند خدمات ارائه دهند و ایده تولید کنند، اما همچنان ابزار‌هایی هستند که توسط مخترع انسانی که اختراع را ایجاد کرده، استفاده می‌شوند.»

این اطلاعیه ]که قرار است در دفتر ثبت فدرال (Federal Register) در ۲۸ نوامبر منتشر شود، تصریح می‌کند که هیچ فرآیند جداگانه‌ای برای ارزیابی اینکه آیا اختراع کمک‌شده توسط هوش مصنوعی واجد شرایط پتنت است یا خیر، وجود ندارد. اسکوایرز افزود:

«زمانی که چندین فرد طبیعی در خلق اختراعی با کمک هوش مصنوعی دخیل هستند، اصول سنتی مخترع مشترک (joint inventorship) اعمال می‌شود.»

دادگاه تجدیدنظر فدرال (Court of Appeals for the Federal Circuit) قبلاً حکم کرده است که:

«هوش مصنوعی نمی‌تواند به‌عنوان مخترع در یک درخواست پتنت (یا پتنت صادرشده) نامیده شود و تنها افراد طبیعی می‌توانند مخترع باشند.»

این موضع در دستورالعمل‌های جدید USPTO تغییر نکرده است. با این حال، قوانین به‌روز شده وضوح بیشتری در مورد اینکه آیا دارو‌های جدیدی که با کمک سیستم‌های هوش مصنوعی مولد توسعه یافته‌اند، می‌توانند پتنت بگیرند یا خیر، ارائه می‌دهند.

منبع: انگجت

برچسب ها: هوش مصنوعی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.