کد خبر: ۶۸۹۸۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کلاله:

مهار حداکثری آتش‌سوزی در جنگل‌های گونیلی شهرستان کلاله

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کلاله از مهار حداکثری آتش‌سوزی در جنگل‌های گونیلی شهرستان کلاله خبر داد.
مهار حداکثری آتش‌سوزی در جنگل‌های گونیلی شهرستان کلاله

مخاطب ۲۴؛ محمد برزین در خصوص آتش سوزی‌های اخیر در این شهرستان اظهار کرد: با تلاش نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی و همکاری اهالی منطقه، آتش‌سوزی در بخش‌های اصلی محدوده به‌طور کامل خاموش شده است.

برزین افزود: در حال حاضر تنها یک نقطه کوچک از حریق در منطقه فعال است که عملیات اطفای کامل آن به‌صورت زمینی و با استفاده از تجهیزات دستی در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود تا ساعاتی دیگر این بخش نیز به‌طور کامل مهار شود.

وی ضمن قدردانی از تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های حفاظت منابع طبیعی در شرایط سخت جوی، تأکید کرد: هوشیاری مردم و اطلاع‌رسانی به‌موقع، نقش مهمی در پیشگیری از گسترش آتش‌سوزی‌ها دارد.

در پایان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان از مردم خواست در صورت مشاهده کوچک‌ترین آثار حریق یا دود در عرصه‌های جنگلی و مرتعی، بلافاصله با شماره‌های رایگان امداد جنگل و مرتع ۱۳۹ و ۱۵۰۴ تماس گرفته و موضوع را اطلاع دهند تا اقدامات سریع انجام شود.

برچسب ها: آتش سوزی گلستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
چند رسانه ای
در ۶ ماهه نخست امسال ۶۲ هکتار اراضی ملی مراوه تپه از دست متصرفان خارج شده است در ۶ ماهه نخست امسال ۶۲ هکتار اراضی ملی مراوه تپه از دست متصرفان خارج شده است
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مراوه تپه گفت: در ۶ ماهه نخست امسال با اجرای ۱۳ فقره حکم قلع و قمع به مساحت حدود ۲ هکتار و ۴۰ فقره حکم خلع ید به مساحت ۶۰ هکتار، اراضی ملی از دست متصرفان خارج شد و به تملک دولت در آمد.
۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است ۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است
استاندار گلستان در جلسه با حضور مشاور رئیس جمهور گفت: همه تحریم‌های ناجوانمردانه و محاصره اقتصادی باعث قفل شدن کشور شده است و تنها ۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
انتظارات مردم گلستان از پروژه راه آهن شمال به جنوب برآورده نشده است انتظارات مردم گلستان از پروژه راه آهن شمال به جنوب برآورده نشده است
در دیدار مهندس علی نبیان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با حضرت آیت‌الله نورمفیدی، نماینده مقام معظم رهبری در استان گلستان و امام جمعه گرگان، مباحث متعددی درباره مشکلات مسکن، راه آهن شمال به جنوب و مسائل فرهنگی و توسعه زیرساخت‌های استان مطرح شد.
تپه ماهور خالد نبی تپه ماهور خالد نبی
تپه ماهور خالد نبی در فاصلهٔ ۹۰ کیلومتری شمال شرق شهرستان گنبد ۵۵ کیلومتری شمال شرق شهر «کلاله» و در۶ کیلومتری روستای «گچی سو» برفراز قلهٔ کوه «گوگجه‌داغ» واقع شده است.
اگر به دنبال منطقه‌ای فرازمینی در ایران هستید حتما به مینو دشت سفر کنید اگر به دنبال منطقه‌ای فرازمینی در ایران هستید حتما به مینو دشت سفر کنید
جاده‌ای پیش روی شماست که یک سویش جنگل‌های انبوه هیرکانی با درختان سر به فلک کشیده و سوی دیگرش دشت‌های سرسبز گندم و کلزا در نسیم به رقص درآمده‌اند و صدای آبشار‌ها و نغمه پرندگان در هم می‌آمیزد و عطر بهار، روحتان را نوازش می‌دهد. اینجا مینودشت است.
پلنگ ایرانی در سرمای منفی ۸ درجه پارک ملی گلستان پلنگ ایرانی در سرمای منفی ۸ درجه پارک ملی گلستان
یک عکاس حیات وحش تصاویری از پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان و در دمای ۸- درجه و شرایط برفی ثبت کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر