کد خبر: ۵۹۴۰۳
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۱

اردوغان به پزشکیان تبریک گفت

رئیس‌جمهوری ترکیه با انتشار پیامی عید نوروز ۱۴۰۴ را به رئیس‌جمهور پزشکیان و مردم ایران تبریک گفت.
اردوغان به پزشکیان تبریک گفت

مخاطب ۲۴- متن پیام رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه که در روز اول فروردین برای رئیس‌جمهور ارسال شده، به شرح زیر است:

بیشتر بخوانید

«جناب آقای مسعود پزشکیان ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

رئیس‌جمهور محترم، دوست گرامی

به مناسبت عید نوروز که طبیعت جانی دوباره در آن می‌یاید و خاک بیدار می‌شود و امید‌ها به شکوفه می‌نشینند، مراتب تبریک و تهنیت قلبی خود را به جنابعالی و ملت دوست ایران ابراز می‌کنم.

نوروز این سنت کهنمان بازمانده از سده‌های متمادی، امسال نیز بار دیگر اهمیت آشتی، برادری و همبستگی را برای ما یادآور می‌شود. از صمیم قلب آرزو می‌کنم که نوروز جوانه‌های امید برای صلح جهانی را سبز کند و بشارت دورانی جدید را بدهد که در آن گفت‌و‌گو و همکاری بین ملت‌ها ابعاد جدید پیدا کنند. در این عید نوروز مستحکم‌تر شدن دوستی ریشه‌دار و پیوند برادری میان کشورهایمان و تقویت هرچه بیشتر همکاری‌هایمان را قلبا آرزومندم.

به مناسبت این روز فرخنده، برای جنابعالی سلامتی و شادکامی و برای ملت ایران آینده‌ای مملو از آشتی، سرافرازی و بهروزی مسئلت دارم.

رجب طیب اردوغان ریاست جمهوری‌ترکیه»

برچسب ها: رجب طیب اردوغان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت