کد خبر: ۶۸۸۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳

تظاهرات ضد اسرائیلی در نیویورک

موج اعتراضات علیه جنایات رژیم اسرائیل به نیویورک رسید؛ معترضان مقابل کنیسه در منهتن شعار‌های ضد اسرائیلی سر دادند و پلیس هیچ‌کس را دستگیر نکرد.
تظاهرات ضد اسرائیلی در نیویورک

به گزارش مخاطب۲۴ فدر ادامه موج جهانی اعتراضات علیه جنایات رژیم صهیونیستی، گروهی از مردم در نیویورک، آمریکا دست به تظاهرات زدند. این اعتراضات در مقابل یکی از کنیسه‌های واقع در منهتن برگزار شد و شرکت‌کنندگان با سر دادن شعار‌هایی ضد اسرائیلی، از جمله «مرگ بر ارتش اسرائیل»، مخالفت خود را با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه اعلام کردند.

این تظاهرات بخشی از یک جنبش گسترده جهانی است که به دنبال اعلامیه‌ها و تصاویر مربوط به خشونت‌های اعمال شده در غزه، در کشور‌های مختلف شکل گرفته است. معترضان تأکید دارند هدفشان اعلام مخالفت با جنایات جنگی و نقض حقوق بشر است و نه خشونت شخصی علیه شهروندان.

برخی رسانه‌های اسرائیلی مدعی شده‌اند که تظاهرات خشونت‌آمیز بوده، اما مقامات پلیس نیویورک اعلام کردند که هیچ مورد دستگیری یا خشونت جدی گزارش نشده است و تجمع بدون ایجاد اختلال عمده در جریان ترافیک یا امنیت عمومی برگزار شده است.

برچسب ها: پلیس نیویورک
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.