کد خبر: ۶۸۷۰۹
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۰
جدیدترین مطالعات دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد

نسل Z ناراضی‌ترین نسل تاریخ بشر هستند!

بر اساس جدیدترین مطالعات دانشگاه هاروارد نسل Z ناراضی‌ترین نسل تاریخ معرفی شده است. این پژوهش جهانی که بر روی بیش از ۲۰۰ هزار نفر در ۲۲ کشور انجام شده نشان میدهد سطح رفاه معنا و شکوفایی در میان جوانان ۱۸ تا ۲۹ سال به شکلی بی سابقه کاهش یافته است.
نسل Z ناراضی‌ترین نسل تاریخ بشر هستند!

مخاطب ۲۴، یافته ها حاکی از آن است که مدل سنتی خوشبختی منحنی U شکل دیگر برای این نسل کارایی ندارد برخلاف الگوی معمول که شادی در جوانی بالا در میانسالی پایین و در پیری دوباره افزایش مییابد جوانان نسل 2 از همان آغاز بزرگسالی در سطح پایینی از رضایت باقی میمانند و این وضعیت تقریباً تا سن ۵۰ سالگی ثابت می ماند.

دلایل این نارضایتی چند بعدی و عمیق است. نخست آنکه بسیاری از جوانان احساس میکنند زندگیشان فاقد معنا و هدف است؛ نوعی بی جهتی وجودی که بر سلامت روانی شان سایه می اندازد دوم نگرانی مالی شدید است بیش از نیمی از افراد این نسل اضطراب دائمی درباره آینده اقتصادی خود دارند فشار اجتماعی برای موفقیت نیز عامل مهم دیگری است بسیاری تجربه میکنند که انتظارات سنگین خانواده، جامعه و فضای رقابتی دیجیتال آنان را فرسوده کرده است.

افزون بر این احساس فروپاشی جهان از بحرانهای اقلیمی و سیاسی تا ناامنی اقتصادی بر بار روانی آنها می افزاید همچنین تنهایی و احساس مهم نبودن» یکی از دردهای مزمن این نسل است؛ شکافی عاطفی که حتی حضور گسترده در شبکه های اجتماعی نیز نتوانسته آن را پر کند.

این واقعیتها پیامدهای بسیار مهمی برای جهان بازاریابی و برندها دارد. موضوع فقط تغییر سلیقه یک نسل نیست؛ بلکه تحولی پارادایمی در درک نیازهای انسانی رخ داده است. نسل 2 نشان میدهد که مصرف کننده امروزی در جست و جوی ارزش وجودی است نه صرفاً ارزش مصرفی او میخواهد میان تجربه مصرف و هویت میان برند و معنا و میان انتخاب اقتصادی و حس تعلق پیوند برقرار کند.

نکته ی مهم این است که برخلاف کلیشه های رایج که نسل 2 را نسلی بی ثبات هیجان زده و سطحی میدانند واقعیت این پژوهشها نشان میدهد آنها بیش از هر نسل دیگری تشنه معنا ثبات روانی و جهت گیری در زندگی هستند بنابراین برندها باید از مدلهای قدیمی تبلیغات فاصله بگیرند و وارد گفتمان معنا محور شوند. حمایت از سلامت روان صداقت در ارزشها تعهد به عدالت اجتماعی و توجه به محیط زیست باید بخشی واقعی از هویت برند باشد تا بتواند با این نسل رابطه ای اصیل و پایدار بسازد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.