کد خبر: ۶۸۴۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۰

نشست صمیمانه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با کسبه و بازاریان کیش

مهدی کشاورز در جلسه ای صمیمانه با کسبه و بازاریان کیش که به مدت چهار ساعت به طول انجامید؛ راه حل برطرف کردن مشکلات موجود در جزیره را "اتحاد و همدلی سازمان، کیشوندان و بخش خصوصی" عنوان کرد.
نشست صمیمانه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با کسبه و بازاریان کیش

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مهدی کشاورز در جلسه‌ای صمیمانه با کسبه و بازاریان کیش که بعد از ظهر یکشنبه دوم مرداد با محوریت "نرخ اجاره بها، ارائه برنامه ها، افزایش پروزاها، ایجاد زیرساخت‌های جذب گردشگری، نحوه نظارت گمرک، نرخ مایحتاج اولیه، خدمات پستی، تامین اجتماعی، واگذاری شرکت آب و برق، هواپیمایی کیش، رویدادسازی، مالیات بر ارزش افزوده، مسکن، زیرساخت بازاریابی، نقش دفاتر گردشگری و ثبت سفارش کالا" در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد، فعالان این عرصه را بزرگترین اصناف و سربازان اقتصادی کیش معرفی کرد و گفت: امیدواریم این جلسه پایه، اساس و مبنایی برای حل مشکلات اصناف مختلف در جزیره باشد.

نشست صمیمانه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با کسبه و بازاریان کیش

مهدی کشاورز با بیان این که شرایط حاکم بر جامعه سبب شده رونق بازار‌ها مقداری نسبت به گذشته کاهش یابد، گفت: در مرحله نخست این جلسه فعالیت‌های در دست اقدام که از ابتدا تا انتهای سال در حوزه گردشگری جهت ایجاد شرایط جذب گردشگر و برخی مشکلات مطرح شده بود، مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته کشاورز در حوزه‌های جذب گردشگر، آموزش، بازبینی ساختار بازایابی جذب گردشگر، گفتگو و تبادل نظر شد.

وی در خصوص آمار مقایسه‌ای ایرلاین‌ها به مقصد جزیره کیش نسبت به سال گذشته، افزود: با توجه به حدود ۱۷۰ زمین لرزه در کیش و شرایط کرونایی، نسبت به سال گذشته ورود مسافر به جزیره نزدیک به تعداد یک هزار و ۱۰۰ نفر در تیر ماه رو به کاهش بوده است.

رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، اظهار داشت: قصد توجیح موضوع را نداریم و باید آمار‌ها در حوزه رونق گردشگری رو به افزایش باشد؛ ولی شرایط موجود شرایطی بدتر از سال‌های گذشته نبود.

به گفته کشاورز در ماه‌های تیر و مرداد فصل خلوتی مسافرت است و تمام تلاش خود را باید به کار گرفت تا فصل خلوتی با رونق گردشگری همراه شود.

مهدی کشاورز با اشاره به این که تصمیمات لازم در خصوص افزایش پروزا‌ها به مقصد کیش اتخاذ شده بود، گفت: امروز ۱۰ پرواز دیگر به ظرفیت موجود اضافه شده و در روز‌های آینده هم تعداد پرواز‌ها رو به افزایش خواهد بود و مشکلی از نظر پرواز نخواهیم داشت.

کشاورز در ادامه سخنان خود تصریح کرد: شهر‌های دیگر نیز کمبود و لغو پرواز‌ها را تجربه می‌کنند و با تاخیر بیش از اندازه پرواز‌ها مواجه هستند از این رو در جزیره کیش با حمایت‌های فنی، پشتیبانی و مالی، امیدواریم این مشکلات را به حداقل ممکن برسانیم.

وی، بیان داشت: در این جلسه با استفاده از روش‌های جدید به سمت بسته‌های گردشگری در قالب تور‌ها به صورت حرفه‌ای گام خواهیم برداشت که با کمک خود اصناف و حمایت سازمان این طرح در جزیره با هدف رونق گردشگری اجرایی می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در رابطه با حل مشکل مسکن در نیمه دوم سال که اجرایی خواهد شد، خاطر نشان کرد: چشم انداز ما برای مسکن‌های در قالب برج و خیلی مسکن‌های گران قیمت نیست بلکه متوسط و متوسط به پایین از نظر نرخ تمام شده است

مهدی کشاورز در خصوص رعایت عدل و انصاف در تعیین اجاره بها، گفت: مالکان نرخ اجاره بها را خیلی افزایش دادند حتی برخی عنوان می‌کردند که تورم باعث افزایش نرخ اجاره بها شده است، ولی تورم به اون مقداری نیست که برخی موارد از ۷۰ تا ۳۰۰ درصد به طور متغیر اجاره‌ها افزایش یابد.

کشاورز، افزود: طبق ابلاغیه دولت حداکثر نرخ اجاره بها باید ۲۵ درصد باشد و نباید بیشتر از این باشد و بار دیگر ابلاغیه‌ای که از سوی معاون اول رئیس جمهور صادر شده دوباره ابلاغ می‌کنیم و تاکید بر رعایت آن داریم

وی اظهار داشت: مالکان در فصول خلوت، اجاره بها را نسبت پایین‌تر از فصل پر تردد مسافر دریافت کنند تا این مهم به صورت منطقی، قانونی و قراردادی جبران شود؛ با هم یک رفتار مهربانانه تری داشته باشیم.

گفتنی است در پایان این جلسه مقرر شد با ارائه پیشنهاد بخش خصوصی به سازمان منطقه آزاد کیش، جلسات دیگری در همین راستا برگزار شود.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر