کد خبر: ۶۷۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۹

پیام تبریک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر

مهدی کشاورز در پیامی فرا رسیدن عید ولایت را به مردم کشورمان به ویژه ساکنان و گردشگران جزیره کیش تبریک گفت.
پیام تبریک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر

مخاطب24- پیام تبریک مهدی کشاورز مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر- عید غدیر خم روز اکمال دین، اتمام نعمت های الهی و اعلام رضایت خداوند از امت اسلام است که به واسطه ولایت مولا علی (ع) تحقق یافته است. این جشن بزرگ ارضی و سماوی را به همه‌ شما متمسکین به ولایت آن امام همام تبریک عرض می کنم. 

پیام تبریک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر

هرچند بر این باورم که دایره مضامین نهفته در غدیر به این موارد خطیر نیز خلاصه نمی شود و شعاع عظمت آن رویداد شگفت انگیز فراتر از آن است که در وصف بگنجد. اما در این مجال تنها به یک حقیقت بزرگ از حقایق غدیر اشاره می کنم و آن ابلاغ ابدی این حکم الهی است که دیانت واقعی و سیاست پاک و زلال را از ازل با یکدیگر درآمیخته بوده اند و تار و پود این ریسمان محکم، از هم گسستنی نیست. 

در این روز حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) با اعلام ولایت برادر و‌ وصی برگزیده خویش، خواب خطرناک دشمنان و بدخواهان اسلام مبنی بر پایان دوران حاکمیت الله پس از ارتحال خاتم النبیین را برآشفته ساخت. به عبارت دیگر منافقان و مشرکان که در واپسین ایام عمر شریف خاتم رسل، دل را به ‌پایان حکومت دینی خوش کرده بودند و خواب خوش سیطره بر امت اسلامی را می دیدند، با نزول وحی و ابلاغ امر خطیر ولایت به قلب و زبان مبارک رسول گرامی اسلام غافلگیر شدند و دریافتند که خالق هستی، پس از ختم نبوت هرگز زمام امر و تدبیر امور بشر را از دایره حاکمیت خویش خارج نخواهد کرد و ولایت را تداوم بخش رسالت قرار داده است.

 از این روست که بذر کینه به پیامبر (ص) و‌ علی (ع) در دل سیاه دشمنان اسلام ریشه دواند و‌ منشأ وقایع جانگدازی چون به شهادت رساندن مولای متقیان و فرزندان مطهرش شد که حماسه خونین کربلا نقطه اوج این عناد و کینه شیطانی بود. اما از آنجا که امر ولایت، در اراده الهی ریشه دارد و با بند بند وجود امت اسلام عجین است، راه روشن غدیر تا ابد ادامه خواهد داشت. 

بدون شک، انقلاب اسلامی ایران نیز در امتداد جوشش غدیر خم شکل گرفته است و انشاالله تا ظهور ولی اصلی و صاحب عصر والزمان مولانا حجت بن الحسن (عج) با اقتدار به پیش خواهد رفت. به شرط آن که همه ما بتوانیم از آزمون تبعیت از ولی فقیه زمان و نایب برحق امام غایب مان حضرت آیت الله الغظمی خامنه ای سربلند و موفق بیرون بیاییم. چراکه در جهان آفت زده امروز، کسی جز ایشان پرچمدار حاکمیت الله و تلفیق دیانت و سیاست نیست. پس بی سبب نیست که تیرهای زهرآگین کفار و مشرکان، شب و روز به جانب این جایگاه مقدس و شخص رهبر معظم انقلاب روانه است. 

هرچند بحمدالله عظمت، یقین و اقتدار بی بدیل ولی امر مسلمین جهان، همه این توطئه های خبیث را خنثی کرده و خواهد کرد. بنابراین رجاء واثق دارم که علیرغم همه سختی ها، تلخکامی ها، تحریم ها و خصومت های دشمنان جهانی و منطقه ای ایران اسلامی به ویژه شیطان بزرگ آمریکا، صهیونیسم بین الملل و اذناب تیره روزشان، آینده از آن امت اسلام خواهد بود. 

در پایان بار دیگر این عید سعید را به عموم مسلمانان به ویژه اهالی شریف جزیره زیبای کیش اعم از شیعه و سنی تبریک عرض می کنم و امید آن دارم با اتحاد و همدلی و‌ تمسک به ولایت مولای متقیان علی (ع) كه محور وحدت همه فرق اسلامی است، روزهای شیرینی در انتظار همه ما خواهد بود. انشاالله

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
چند رسانه ای
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر