کد خبر: ۶۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۰۰:۴۸

نیروی انسانی کیفی و متخصص عامل پیشبرد هر کسب و کار است

محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون نیروی انسانی کیفی و متخصص را عامل پیشبرد هر کسب و کار دانست.
نیروی انسانی کیفی و متخصص عامل پیشبرد هر کسب و کار است

محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون نیروی انسانی کیفی و متخصص را عامل پیشبرد هر کسب و کار دانست. به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی مدیریت شعب گیلان،  محمد شیخ حسینی در سفر به استان گیلان ضمن بازدید از شعب، مرکزی، سعدی و میرزاکوچک رشت، لنگرود و لاهیجان با همکاران این شعب دیدار و گفتگو کرد و با اشاره به اهمیت نقش منابع انسانی در پیشبرد اهداف افزود: نیرو‌های تحصیلکرده، جوان، با انگیزه و در عین حال با تجربه، از ویژگی‌های بارز این مجموعه می‌باشد و در این میان مهمترین تکلیفی که اکنون بر عهده کارکنان می‌باشد جذب منابع است و اگر به این مهم تمرکز کنیم قطعا جهشی قابل ملاحظه در عملکرد بانکی را شاهد خواهیم بود، چون منابع محدود و مصارف نامحدود است و برای پیشبرد اهداف، جذب منابع را باید بعنوان یک تکلیف تلقی کنیم و بصورت مستمر جذب منابع نماییم.

نیروی انسانی کیفی و متخصص عامل پیشبرد هر کسب و کار است
سرپرست بانک توسعه تعاون خاطرنشان کرد: عملکرد ستودنی بانک در اجرای شایسته طرح‌های ملی باعث جلب اعتماد کارگزاران کشور به بانک شده است و ما در حال حاضر شاهد سپردن سایر طرح‌های ملی به بانک می‌باشیم.
وی بر استفاده از پتانسیل صندوق توسعه ملی تأکید کرد و در ادامه اظهار داشت: شعب باید از فرصت پیش آمده بهره برده و با پرداخت این تسهیلات علاوه بر ایجاد و توسعه اشتغال در تحقق اهداف اساسنامه‌ای بانک نیز گام‌های موثری بردارند.
شیخ حسینی شجاعانه و مدبرانه کار کردن پرسنل در پرداخت تسهیلات را مسبب ایجاد تعادل در نسبت منابع و مصارف دانست و افزود: برای بزرگ شدن و رسیدن به موفقیت‌های روزافزون باید تدبیر و درایت را در تصمیم گیری‌های خود داشته باشیم.
وی اظهار داشت: ما برای تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی باید به سایر روش‌های تامین مالی نظیر ضمانت نامه و ال سی به جذب مشتریان هدف روی بیاوریم و با تنوع بازاریابی بتوانیم منابع بیشتری جذب کنیم.
در این بازدید‌ها شریفی معاون عملیات بانکی مدیرعامل، محمدی مدیر امور استان‌ها و شعب و واسعی مدیر شعب بانک توسعه تعاون گیلان سرپرست بانک را همراهی کردند.
گفتنی است در این دیدار‌ها روسا و همکاران شعب به بیان دید گاه‌ها و نقطه نظرات خود پیرامون مسائل شعبه پرداختند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد
وزیر ارشاد گفت: توصیه به استان‌ها برای مجوز کنسرت‌ها مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوز‌ها را ندارد.
استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد! استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد!
یک رسانه عراقی در خبری مدعی شد که فدراسیون فوتبال این کشور با باشگاه استقلال تهران در حال رقابت برای جذب کارلوس کی روش هستند.
واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران
معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به لفاظی‌های رئیس جمهور ایالات متحده در خصوص حمله احتمالی به ایران تاکید کرد: ما تهدید‌ها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم.
رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: طی ۱۵ روز گذشته دو رکورد تاریخی بنزینی در کشور ثبت شده است.
مازیار لرستانی در کنار مادرش مازیار لرستانی در کنار مادرش
عکس خانوادگی مازیار لرستانی
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع! روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع!
توصیه‌های اورژانس: در روز سیزده بدر از نشستن در کنار صخره‌ها، پرتگاه‌ها و دره‌ها خودداری کنید / برخی افراد ممکن است با گزش پشه‌ها یا دیگر حشرات دچار شوک حساسیتی شوند؛ علائم این شوک شامل سرد شدن و تعریق شدید، رنگ‌پریدگی پوست، افت فشار خون و افزایش ضربان قلب است / در این شرایط، فوراً با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن تیم پزشکی، آنتی‌هیستامین مصرف کنید
برگزیده
دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد
بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند در سال ۱۴۰۴ را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
تغییرات نرخ سود بین‌بانکی تغییرات نرخ سود بین‌بانکی
میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر (۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳) از ۲۳.۹۵ درصد به ۲۳.۹۶ درصد در هفته منتهی به پنچشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ رسید
خودروی فضایی چینی به تهران رسید خودروی فضایی چینی به تهران رسید
پس از مدت‌ها که خبر‌هایی از حضور اوتار در ایران مطرح می‌شد، سرانجام خودروی فضایی چین با نام اوتار ۱۱ با بی‌ام اسپیس به ایران آمد.
صفحه خبر بالای تصاویر