کد خبر: ۶۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۰۰:۴۸

نیروی انسانی کیفی و متخصص عامل پیشبرد هر کسب و کار است

محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون نیروی انسانی کیفی و متخصص را عامل پیشبرد هر کسب و کار دانست.
نیروی انسانی کیفی و متخصص عامل پیشبرد هر کسب و کار است

محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون نیروی انسانی کیفی و متخصص را عامل پیشبرد هر کسب و کار دانست. به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی مدیریت شعب گیلان،  محمد شیخ حسینی در سفر به استان گیلان ضمن بازدید از شعب، مرکزی، سعدی و میرزاکوچک رشت، لنگرود و لاهیجان با همکاران این شعب دیدار و گفتگو کرد و با اشاره به اهمیت نقش منابع انسانی در پیشبرد اهداف افزود: نیرو‌های تحصیلکرده، جوان، با انگیزه و در عین حال با تجربه، از ویژگی‌های بارز این مجموعه می‌باشد و در این میان مهمترین تکلیفی که اکنون بر عهده کارکنان می‌باشد جذب منابع است و اگر به این مهم تمرکز کنیم قطعا جهشی قابل ملاحظه در عملکرد بانکی را شاهد خواهیم بود، چون منابع محدود و مصارف نامحدود است و برای پیشبرد اهداف، جذب منابع را باید بعنوان یک تکلیف تلقی کنیم و بصورت مستمر جذب منابع نماییم.

نیروی انسانی کیفی و متخصص عامل پیشبرد هر کسب و کار است
سرپرست بانک توسعه تعاون خاطرنشان کرد: عملکرد ستودنی بانک در اجرای شایسته طرح‌های ملی باعث جلب اعتماد کارگزاران کشور به بانک شده است و ما در حال حاضر شاهد سپردن سایر طرح‌های ملی به بانک می‌باشیم.
وی بر استفاده از پتانسیل صندوق توسعه ملی تأکید کرد و در ادامه اظهار داشت: شعب باید از فرصت پیش آمده بهره برده و با پرداخت این تسهیلات علاوه بر ایجاد و توسعه اشتغال در تحقق اهداف اساسنامه‌ای بانک نیز گام‌های موثری بردارند.
شیخ حسینی شجاعانه و مدبرانه کار کردن پرسنل در پرداخت تسهیلات را مسبب ایجاد تعادل در نسبت منابع و مصارف دانست و افزود: برای بزرگ شدن و رسیدن به موفقیت‌های روزافزون باید تدبیر و درایت را در تصمیم گیری‌های خود داشته باشیم.
وی اظهار داشت: ما برای تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی باید به سایر روش‌های تامین مالی نظیر ضمانت نامه و ال سی به جذب مشتریان هدف روی بیاوریم و با تنوع بازاریابی بتوانیم منابع بیشتری جذب کنیم.
در این بازدید‌ها شریفی معاون عملیات بانکی مدیرعامل، محمدی مدیر امور استان‌ها و شعب و واسعی مدیر شعب بانک توسعه تعاون گیلان سرپرست بانک را همراهی کردند.
گفتنی است در این دیدار‌ها روسا و همکاران شعب به بیان دید گاه‌ها و نقطه نظرات خود پیرامون مسائل شعبه پرداختند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر