کد خبر: ۶۸۰۷۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵

رئیس‌جمهور لبنان: هیچ گزینه‌ای جز مذاکره با اسرائیل نداریم

در حالی که تل‌آویو و واشنگتن بر آغاز گفت‌وگوی مستقیم با بیروت اصرار دارند، ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، اعلام کرد که کشورش برای پایان دادن به بحران کنونی، چاره‌ای جز مذاکره ندارد.
رئیس‌جمهور لبنان: هیچ گزینه‌ای جز مذاکره با اسرائیل نداریم

به گزارش مخاطب۲۴، پس از تشدید تنش‌ها در مرز‌های جنوبی لبنان و آشکار شدن نیت‌های جنگ‌طلبانه رژیم صهیونیستی، ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، بار دیگر بر ضرورت گفت‌و‌گو برای حل اختلافات تأکید کرد و گفت: «لبنان گزینه‌ای جز مذاکره ندارد.»

عون با اشاره به بن‌بست‌های سیاسی و نظامی در منطقه اظهار داشت: «در سیاست، سه مسیر پیش‌ِ رو وجود دارد: دیپلماسی، اقتصاد و جنگ. هنگامی که جنگ نتیجه‌ای نداشته باشد، باید به دیپلماسی روی آورد؛ زیرا پایان همه جنگ‌ها در جهان، از مسیر گفت‌و‌گو رقم خورده است. مذاکره نیز همیشه با دشمن انجام می‌شود، نه با دوست یا متحد.»

بیشتر بخوانید

گزارش الاخبار می‌افزاید که دعوت مجدد رئیس‌جمهور لبنان به مذاکره، پرسش‌هایی را درباره محور و ماهیت این گفت‌و‌گو‌ها برانگیخته است. تحلیلگران لبنانی می‌پرسند بیروت در چه زمینه‌ای قصد مذاکره دارد، چه سازوکاری را دنبال خواهد کرد و برگ‌های برنده لبنان در برابر تل‌آویو چیست؟

در همین حال، منابع سیاسی لبنانی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی همچنان با توقف حملات نظامی در جریان مذاکرات مخالف است. نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان، نیز در دیدار با حسن رشاد، رئیس دستگاه اطلاعات مصر، ضمن انتقاد از این رویکرد، از تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا، پرسیده است: «چه سازوکاری برای متقاعد کردن اسرائیل به توقف جنگ وجود دارد؟»

بر اساس این گزارش، اسرائیل تاکنون از طریق میانجی‌های بین‌المللی اعلام کرده که هیچ تضمینی برای توقف حملات در زمان مذاکره ارائه نخواهد کرد و لبنان باید آماده گفت‌و‌گو در شرایط میدانی و زیر آتش باشد. این موضع تل‌آویو، فضای سیاسی بیروت را در شرایط حساسی قرار داده است؛ جایی که مقامات لبنانی میان حفظ بازدارندگی و جلوگیری از گسترش جنگ، ناچار به انتخابی دشوارند.

برچسب ها: لبنان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر