کد خبر: ۶۸۰۵
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۰

بیمه سرمد بر مدار سودآوری با رشد بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ درصدی

صورت‌هالی مالی بیمه سرمد نشان می‌دهد این شرکت در مسیر سودآوری قرار گرفته و سود سه ماه ابتدایی این شرکت در سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۶۲۳۰ درصد رشد داشته است.
بیمه سرمد بر مدار سودآوری با رشد بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ درصدی

صورت‌هالی مالی بیمه سرمد نشان می‌دهد این شرکت در مسیر سودآوری قرار گرفته و سود سه ماه ابتدایی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۶۲۳۰ درصد رشد داشته است.

بیمه سرمد بر مدار سودآوری با رشد بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ درصدی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه سرمد، صورت‌های مالی سه ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱ این شرکت که بر روی سامانه کدال منتشر شده است، نشان می‌دهد که سرمد حرکت بزرگی را به سمت سودآوری آغاز کرده است.

بیمه سرمد در سال گذشته با مشکلاتی مواجه شد که بزرگترین نمود آن کاهش سودآوری این شرکت بود، مشکلاتی که تغییرات در ترکیب هیات مدیره و مدیرعامل را به دنبال داشت تا سرمد بار دیگر بتواند به مسیر سودآوری بازگردد.

حالا پس از چند ماه از تغییرات در بیمه سرمد، صورت‌های مالی سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۱ نشان از حرکت سرمد به سمت مسیر سودآوری دارد و این شرکت در صورت‌های مالی خود، ۹۶۸۲۹۳ میلیون ریال (۹۶ میلیارد تومان) سود شناسایی کرده و تغییر بزرگی را رقم زده است.

بر اساس این گزارش، سود بیمه سرمد در سه ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز، ۶۲۳۰ درصد رشد داشته است و این شرکت می‌تواند با حرکت در این مسیر، مشکلات سال گذشته خود را نیز جبران و منافع سهامداران سرمد را تامین کند.

برچسب ها: بیمه سرمد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر