کد خبر: ۶۷۹۱
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۳

بانک توسعه تعاون۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به صنعت چای پرداخت کرد

سرپرست بانک توسعه تعاون در جریان سفر دو روزه به استان گیلان در دیدار با رئیس سازمان چای کشور و مدیر عامل صندوق حمایت از صنعت چای گفت: بانک توسعه تعاون از محل تفاهم نامه فی مابین با صندوق حمایت صنعت چای کشور بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.
بانک توسعه تعاون۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به صنعت چای پرداخت کرد

مخاطب۲۴- سرپرست بانک توسعه تعاون اظهارکرد:استان گیلان در بخش های صنعت، کشاورزی، گردشگری و خدمات دارای مزیت های ویژه ای است، که تامین مالی طرح ها می تواند در توسعه، تولید و ایجاد اشتغال استان موثر واقع شود.
شیخ حسینی با اشاره به تعامل بسیار خوب میان همکاران بانک توسعه تعاون و صندوق حمایت از صنعت چای کشور گفت : تاکنون تسهیلات متنوعی به واحد های تولید چای در استان گیلان از محل تفاهم نامه با صندوق، پرداخت شده است که می توان با تعامل بیشتر گام های موثرتری برداشت و حمایت های ویژه ای به فعالان این بخش ارائه کرد .
وی ادامه داد:بانک توسعه تعاون به عنوان نهاد مالی- توسعه ای با تمام امکانات و منابع موجود در خدمت تولید کنندگان و شرکت های صنایع تبدیلی چای برای تقویت ظرفیت های اقتصادی استان است.

انک توسعه تعاون۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به صنعت چای پرداخت کرد
شیخی حسینی افزود: بانک آمادگی لازم را در جهت پرداخت تسهیلات برای تامین گردش نقدینگی به واحد های تولیدی چای کشور را دارد .
در ادامه جهان ساز رئیس سازمان چای کشور اظهار کرد: سازمان چای کشور تنها سازمان وزارت جهاد کشاورزی است که در محل فعالیت اصلی صنعت در شهر لاهیجان واقع شده و بیش ۴۲ هزار کشاورز چایکار و تعداد ۱۷۱ کارخانه چای در این مجموعه وجود دارد.گردش مالی سالانه این صنعت در این شهرستان بیش از ۱۵۰۰ میلیارد ریال است.
وی ابراز امیدواری کرد:با تعامل و هماهنگی بیشتر بتوان گام های موثری در جهت حل مشکلات چایکاران بر داریم .
گفتنی است ،در این دیدار حسن شریفی معاون مدیرعامل در امورعملیات بانکی، احمد محمدی مدیر امور استانها و شعب ،ابراهیم واسعی مدیر شعب استان گیلان، سرپرست بانک را همراهی می کردند .

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر