کد خبر: ۶۷۹۱
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۳

بانک توسعه تعاون۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به صنعت چای پرداخت کرد

سرپرست بانک توسعه تعاون در جریان سفر دو روزه به استان گیلان در دیدار با رئیس سازمان چای کشور و مدیر عامل صندوق حمایت از صنعت چای گفت: بانک توسعه تعاون از محل تفاهم نامه فی مابین با صندوق حمایت صنعت چای کشور بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.
بانک توسعه تعاون۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به صنعت چای پرداخت کرد

مخاطب۲۴- سرپرست بانک توسعه تعاون اظهارکرد:استان گیلان در بخش های صنعت، کشاورزی، گردشگری و خدمات دارای مزیت های ویژه ای است، که تامین مالی طرح ها می تواند در توسعه، تولید و ایجاد اشتغال استان موثر واقع شود.
شیخ حسینی با اشاره به تعامل بسیار خوب میان همکاران بانک توسعه تعاون و صندوق حمایت از صنعت چای کشور گفت : تاکنون تسهیلات متنوعی به واحد های تولید چای در استان گیلان از محل تفاهم نامه با صندوق، پرداخت شده است که می توان با تعامل بیشتر گام های موثرتری برداشت و حمایت های ویژه ای به فعالان این بخش ارائه کرد .
وی ادامه داد:بانک توسعه تعاون به عنوان نهاد مالی- توسعه ای با تمام امکانات و منابع موجود در خدمت تولید کنندگان و شرکت های صنایع تبدیلی چای برای تقویت ظرفیت های اقتصادی استان است.

انک توسعه تعاون۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به صنعت چای پرداخت کرد
شیخی حسینی افزود: بانک آمادگی لازم را در جهت پرداخت تسهیلات برای تامین گردش نقدینگی به واحد های تولیدی چای کشور را دارد .
در ادامه جهان ساز رئیس سازمان چای کشور اظهار کرد: سازمان چای کشور تنها سازمان وزارت جهاد کشاورزی است که در محل فعالیت اصلی صنعت در شهر لاهیجان واقع شده و بیش ۴۲ هزار کشاورز چایکار و تعداد ۱۷۱ کارخانه چای در این مجموعه وجود دارد.گردش مالی سالانه این صنعت در این شهرستان بیش از ۱۵۰۰ میلیارد ریال است.
وی ابراز امیدواری کرد:با تعامل و هماهنگی بیشتر بتوان گام های موثری در جهت حل مشکلات چایکاران بر داریم .
گفتنی است ،در این دیدار حسن شریفی معاون مدیرعامل در امورعملیات بانکی، احمد محمدی مدیر امور استانها و شعب ،ابراهیم واسعی مدیر شعب استان گیلان، سرپرست بانک را همراهی می کردند .

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ترمینال فرودگاه امام بازسازی و به‌روزآوری می‌شود ترمینال فرودگاه امام بازسازی و به‌روزآوری می‌شود
سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد طراحی مجدد و بازآفرینی ترمینال یک برای ارتقای کیفیت خدمات مسافری در دستور کار قرار گرفته است.
مشاور رئیس‌جمهور: زمان پوست‌اندازی مدیریتی و بازآرایی نخبگان است مشاور رئیس‌جمهور: زمان پوست‌اندازی مدیریتی و بازآرایی نخبگان است
نورالدین آهی با استقبال از انتخابات تناسبی تهران گفت فصل «پوست‌اندازی مدیریتی» فرا رسیده و مشارکت گسترده مردم می‌تواند شورا‌ها را به پارلمان شهری قدرتمند تبدیل کند.
قالیباف وارد کراچی قطب اقتصادی پاکستان شد قالیباف وارد کراچی قطب اقتصادی پاکستان شد
محمدباقر قالیباف در سومین روز سفرش به پاکستان وارد بندر کراچی شد؛ شهری که قطب اقتصادی این کشور است و قرار است دیدار‌های سیاسی و اقتصادی متعددی در آن انجام دهد.
کره شمالی یک موشک بالستیک شلیک کرد کره شمالی یک موشک بالستیک شلیک کرد
ارتش کره جنوبی و رسانه‌های ژاپنی از شلیک یک موشک بالستیک توسط کره شمالی خبر دادند، هرچند جزئیات فنی و مسیر پرتاب هنوز اعلام نشده است.
هشدار هواشناسی: کمبود بارش و بحران آب در کشور جدی شد هشدار هواشناسی: کمبود بارش و بحران آب در کشور جدی شد
سازمان هواشناسی اعلام کرد کاهش محسوس نزولات آسمانی در ماه‌های اخیر، بحران آب را در بسیاری از مناطق کشور به مرحله‌ای کاملاً ملموس رسانده است.
خون شتر و درمان آلزایمر خون شتر و درمان آلزایمر
پژوهشگران فرانسوی اعلام کردند نانوبادی‌های به‌دست‌آمده از خون شتر و لاما توان عبور از سد خونی‌ـ‌مغزی و هدف‌گیری پروتئین‌های مخرب آلزایمر را دارند، هرچند نیازمند آزمون‌های ایمنی بیشترند.
گروسی: مذاکرات با ایران ادامه دارد گروسی: مذاکرات با ایران ادامه دارد
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به آسیب شدید به سایت‌های هسته‌ای ایران اعلام کرد مذاکرات با تهران ادامه دارد و بازسازی توان غنی‌سازی حداقل یک سال زمان می‌برد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر