کد خبر: ۶۷۷۳۸
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹

از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین

پیروزی حزب «آزادی پیش می‌رود» به رهبری خاویر میلی در انتخابات میان‌دوره‌ای آرژانتین، موقعیت دولت را برای پیشبرد سیاست‌های ریاضتی و اصلاحات اقتصادی تقویت کرد.
از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین

به گزارش مخاطب۲۴، انتخابات میان‌دوره‌ای آرژانتین با پیروزی قابل‌توجه حزب «آزادی پیش می‌رود» به رهبری خاویر میلی، رئیس‌جمهور جنجالی این کشور، همراه شد؛ رویدادی که به باور ناظران، مسیر اجرای اصلاحات اقتصادی موردنظر دولت را هموارتر می‌کند.

بر اساس نتایج اعلام‌شده، حزب حاکم موفق شده است بخشی از کرسی‌های کنگره را در اختیار بگیرد و از «اندازه‌ای از مصونیت سیاسی» در برابر تلاش‌های مخالفان برای تصویب قوانین بازدارنده برخوردار شود. این پیروزی به میلی اجازه می‌دهد برنامه‌های سختگیرانه اقتصادی خود، موسوم به «طرح اره برقی» را با فشار و مقاومت کمتری به پیش ببرد.

بیشتر بخوانید

میلی که از زمان آغاز ریاست‌جمهوری خود وعده کوچک‌سازی دولت، حذف یارانه‌ها و مهار تورم افسارگسیخته را داده بود، توانست طی ماه‌های اخیر کاهش چشمگیری در شاخص تورم ایجاد کند. نرخ تورم که پیش‌تر به ارقام چندصددرصدی رسیده بود، طبق آمار رسمی به محدوده تک‌رقمی کاهش یافته است.

این تحول عمدتاً نتیجه اجرای سیاست‌های ریاضتی شدید، کنترل هزینه‌های عمومی و کاهش کسری بودجه عنوان شده است. با وجود این، کارشناسان هشدار می‌دهند که تداوم این سیاست‌ها ممکن است به فشار معیشتی بیشتر بر اقشار کم‌درآمد و نارضایتی اجتماعی منجر شود.

با این حال، بخش قابل‌توجهی از شهروندان آرژانتینی، کاهش تورم را نشانه‌ای از پایان دوره بحران‌های اقتصادی پی‌درپی تلقی می‌کنند. این امر می‌تواند اعتماد عمومی به دولت را تقویت کرده و دست میلی را برای ادامه اصلاحات ساختاری بازتر کند.

برچسب ها: آرژانتین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر