کد خبر: ۴۳۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵

حمایت جدید رئیس جمهور آرژانتین از اسرائیل

رئیس جمهور راست‌گرا و حامی صهیونیسم آرژانتین در نشست نمایندگان کشور‌های اسلامی به دلیل حضور نماینده فلسطین شرکت نکرد.
حمایت جدید رئیس جمهور آرژانتین از اسرائیل

مخاطب۲۴- خاویر میلی، رئیس جمهور آرژانتین پس از اطلاع از حضور نماینده فلسطین در میان حاضران در آخرین لحظات از دیدار با سفرای کشور‌های اسلامی در این کشور خودداری کرد.

براساس گزارش اسپوتنیک، مارتین سعادت، معاون دبیرکل مرکز فرهنگی اسلامی آرژانتین گفت: در آخرین لحظه ورود رئیس‌جمهور به مرکز، او به ما اطلاع داد که پس از اطلاع از حضور نماینده فلسطین در جلسه حاضر نخواهد شد.

سعادت افزود: این دیدار ناامیدکننده است و ما با تحقیر مواجه هستیم که ما را در وضعیت بدتری نسبت به گذشته قرار می‌دهد. این فرصتی بود تا رئیس جمهور از هجمه‌های وارده به اسلام عذرخواهی کند و در نتیجه به جامعه اسلامی نزدیک شود.

بیشتر بخوانید

سعادت تاکید کرد: این گونه اظهارات، واکنش‌های نفرت انگیزی را ایجاد می‌کند، مانند حمله به زنانی که لباس عربی می‌پوشند و محرومیت کسانی که نام عربی دارند در صف فرودگاه. جهان اسلام بخشی از جامعه آرژانتین است، این مرکز فرهنگی نزدیک به ۱۰۰ سال قدمت دارد.

شرکت کنندگان در این رویداد نیز به نوبه خود نگرانی خود را از وضعیت ناشی از این تصمیم به وزیر امور خارجه آرژانتین اعلام کردند.

شایان ذکر است که مرکز مذکور مجمع عمومی است که حافظ منافع جوامع مسلمان آرژانتین است و قرار بود این مراسم با حضور شخص رئیس جمهور در آنجا برگزار شود که در آخرین لحظات مقرر شد میزبانی آن توسط دیانا موندینو وزیر امور خارجه این کشور برگزار شود.

چندی پیش میلی با سفر به اراضی اشغالی خواستار تخریب مسجد الاقصی شد. او ضمن حمایت از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، این جنگ را دفاع اسرائیل از خود قلمداد کرد و خود را متحد سیاسی رژیم معرفی کرد. میلی نوامبر گذشته در مراسمی یهودی در بوئنوس آیرس، پایتخت این کشور شرکت و سوگند یاد کرد که از یهودیان و اسرائیل حمایت کند.

برچسب ها: آرژانتین
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.