کد خبر: ۶۷۴۹۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵
در نشست مدیره خانه مطبوعات استان گلستان با استاندار گلستان؛

مطالبات رسانه‌ها در اولویت پیگیری و اجرا قرار گرفت/ دستگاه‌ها و سازمان‌ها باید پاسخگوی رسانه‌ها باشند

استاندار گلستان در دیدار با هیئت مدیره خانه مطبوعات گفت: باید مدیران کل دستگاه‌ها و نهاد‌ها بر حسب وظیفه پاسخ گو باشند و نباید کار‌ها به گونه‌ای پیش برود که برای محقق و اجرایی شدن مطالبات اقشار از جمله اهالی رسانه از سوی استانداری پیگیری انجام شود.
مطالبات رسانه‌ها در اولویت پیگیری و اجرا قرار گرفت/ دستگاه‌ها و سازمان‌ها باید پاسخگوی رسانه‌ها باشند

مخاطب ۲۴، نشست هیئت مدیره خانه مطبوعات استان گلستان با علی اصغر طهماسبی استاندار گلستان با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان  و دیگر  مسئولان  با هدف  پیگیری مصوبات و  مکاتبات این تشکل رسانه‌ای برگزار شد.

در این جلسه استاندار گلستان با قدردانی از نگاه و پیگیری‌های اهالی رسانه برای مسائل استان، گفت: باید مدیران کل دستگاه‌ها و نهاد‌ها بر حسب وظیفه پاسخ گو باشند و نباید کار‌ها به گونه‌ای پیش برود که برای  محقق و اجرایی شدن مطالبات اقشار از جمله اهالی رسانه  از سوی استانداری پیگیری انجام شود.

طهماسبی با تاکید بر اینکه نگاه ما همواره حمایتی بوده و به دنبال کم کردن دغدغه‌ها هستیم، در ادامه به منظور پیگیری و اجرایی شدن مطالبات اهالی رسانه برای زیر مجموعه استانداری و دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط زمان پاسخ گویی تعیین کرد.

استاندار گلستان در ادامه همچنین گفت: از سوی دیگر انتظار است اهالی رسانه برای اجرایی شدن برخی مسائل و اولویت‌های استان و مسائل توسعه بخش استان، پیشنهاد‌های صاحب نظران را احصا و حتی خود نیز پیشنهاد بدهند که در کنار یکدیگر بتوانیم قدم‌های استوارتری برای استان برداریم.

همچنین در این جلسه مدیر خانه مطبوعات  وتنی چند از اعضا در خصوص مسائلی چون، دفتر خانه مطبوعات، مسکن خبرنگاران، صندوق  حمایتی، تداوم جلسات و برگزاری مستمر در بازه زمانی کوتاه و مواردی از این دست، مطالبی را مطرح کردند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
چند رسانه ای
در ۶ ماهه نخست امسال ۶۲ هکتار اراضی ملی مراوه تپه از دست متصرفان خارج شده است در ۶ ماهه نخست امسال ۶۲ هکتار اراضی ملی مراوه تپه از دست متصرفان خارج شده است
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مراوه تپه گفت: در ۶ ماهه نخست امسال با اجرای ۱۳ فقره حکم قلع و قمع به مساحت حدود ۲ هکتار و ۴۰ فقره حکم خلع ید به مساحت ۶۰ هکتار، اراضی ملی از دست متصرفان خارج شد و به تملک دولت در آمد.
۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است ۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است
استاندار گلستان در جلسه با حضور مشاور رئیس جمهور گفت: همه تحریم‌های ناجوانمردانه و محاصره اقتصادی باعث قفل شدن کشور شده است و تنها ۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
انتظارات مردم گلستان از پروژه راه آهن شمال به جنوب برآورده نشده است انتظارات مردم گلستان از پروژه راه آهن شمال به جنوب برآورده نشده است
در دیدار مهندس علی نبیان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با حضرت آیت‌الله نورمفیدی، نماینده مقام معظم رهبری در استان گلستان و امام جمعه گرگان، مباحث متعددی درباره مشکلات مسکن، راه آهن شمال به جنوب و مسائل فرهنگی و توسعه زیرساخت‌های استان مطرح شد.
تپه ماهور خالد نبی تپه ماهور خالد نبی
تپه ماهور خالد نبی در فاصلهٔ ۹۰ کیلومتری شمال شرق شهرستان گنبد ۵۵ کیلومتری شمال شرق شهر «کلاله» و در۶ کیلومتری روستای «گچی سو» برفراز قلهٔ کوه «گوگجه‌داغ» واقع شده است.
اگر به دنبال منطقه‌ای فرازمینی در ایران هستید حتما به مینو دشت سفر کنید اگر به دنبال منطقه‌ای فرازمینی در ایران هستید حتما به مینو دشت سفر کنید
جاده‌ای پیش روی شماست که یک سویش جنگل‌های انبوه هیرکانی با درختان سر به فلک کشیده و سوی دیگرش دشت‌های سرسبز گندم و کلزا در نسیم به رقص درآمده‌اند و صدای آبشار‌ها و نغمه پرندگان در هم می‌آمیزد و عطر بهار، روحتان را نوازش می‌دهد. اینجا مینودشت است.
پلنگ ایرانی در سرمای منفی ۸ درجه پارک ملی گلستان پلنگ ایرانی در سرمای منفی ۸ درجه پارک ملی گلستان
یک عکاس حیات وحش تصاویری از پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان و در دمای ۸- درجه و شرایط برفی ثبت کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر