کد خبر: ۶۶۹۲۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲

واریز مرحله چهارم تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: مرحله چهارم واریز تسهیلات قرض‌الحسنه ۵۰ میلیون تومانی برای ۴۰ هزار بازنشسته انجام شد.
واریز مرحله چهارم تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد

تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی، مخاطب ۲۴، سازمان تامین اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مرحله چهارم واریز تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی برای ۴۰ هزار نفر در سراسر کشور که پیشتر پیامک تاییدیه را از سرشماره بانک مربوطه را دریافت کرده بودند؛ انجام شد. در این اطلاعیه آمده است: با همکاری سازمان تامین اجتماعی و بانک عامل، ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات برای سال ۱۴۰۴ درنظر گرفته شده است که طبق تفاهم نامه منعقده، هر دو ماه به متقاضیان واجد شرایط، پرداخت خواهد شد. 

مرحله اول واریز تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان اوایل خرداد با پرداخت ۳۸ هزار و ۷۵۳ فقره وام انجام شده بود و در مرحله دوم در تیرماه برای ۳۴ هزار و ۶۵۷ نفر این تسهیلات واریز شد و در مرحله سوم در شهریورماه برای ۳۹ هزار و ۵۹۳ نفر از بازنشستگان و مستمری‌بگیران این تسهیلات پرداخت شد. گفتنی است سقف تسهیلات قرض الحسنه سال ۱۴۰۴ از ۳۰ میلیون تومان سال قبل، به ۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است و نرخ کارمزد تسهیلات اعطایی نیز ۴ درصد سالانه و بازپرداخت ۲۴ ماه از محل حقوق فرد دریافت کننده است. دریافت حقوق مستمری از طریق بانک رفاه کارگران، عدم استفاده از تسهیلات مشابه در سنوات قبل، نداشتن چک برگشتی و بدهی معوق به سیستم بانکی کشور و اعلام شماره تلفن همراه به نام فرد متقاضی از شروط دریافت تسهیلات است.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، بازنشستگان و مسستمری‌بگیران محترمی که متقاضی بهره‌مندی از این تسهیلات هستند می‌توانند صرفاً باید با مراجعه حضوری به کانون‌های بازنشستگی استان‌‎ها و شهر‌های محل سکونت خود اقدام نمایند. (اطلاعات کانون‌ها از نشانی سایت کانون عالی به نشانی http://kanoone-ali.ir قابل مطالعه است.)

برچسب ها: تامین اجتماعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
احتمال برنده شدن در قرعه‌کشی ایران‌خودرو کمتر از ۲ درصد احتمال برنده شدن در قرعه‌کشی ایران‌خودرو کمتر از ۲ درصد
در جدیدترین دوره قرعه‌کشی ایران‌خودرو، بیش از ۵.۶ میلیون نفر ثبت‌نام کرده‌اند و با عرضه ۷۳ هزار خودرو، شانس برنده شدن هر متقاضی کمتر از دو درصد است.
اولتیماتوم مالک پرسپولیس: با کسی عهد اخوت نبسته‌ایم اولتیماتوم مالک پرسپولیس: با کسی عهد اخوت نبسته‌ایم
محمد مهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر و سهام دار باشگاه پرسپولیس گفت: با کسی احد اخوت نبستیم و آقای درویش آن قدر دلسوز است که اگر به این نتیجه برسد با رفتن ایشان به تیم شوک وارد می شود و منسجم می شود قطعا استعفا می دهد.
شب تماشایی سن سیروس با بوسه عاشقانه زوج جوان شب تماشایی سن سیروس با بوسه عاشقانه زوج جوان
عکسی که توسط عکاس ملوان ثبت و در صفحه رسمی این باشگاه منتشر شد را باید زیباترین عکس این شش هفته‌ای که از فوتبال ایران گذشته است؛ دانست. قصه‌ی عشق الهه و ابوذر صفرزاده با پیشانی‌های به هم چسبیده
هلن رشیدپور دختر جوان رضا رشیدپور سوژه فضای مجازی هلن رشیدپور دختر جوان رضا رشیدپور سوژه فضای مجازی
هلن رشیدپور به واسطه منتشر کردن عکس او توسط پدرش در شبکه های اجتماعی معروف شده است و این روز ها همه دنبال بیوگرافی او هستند.
اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ
رسانه‌های آلمان گزارش دادند پروازهای فرودگاه مونیخ به دنبال مشاهده یک پهپاد ناشناس به حالت تعلیق درآمد و این اتفاق باعث لغو دست‌کم ۲۰ پرواز و بروز اختلال گسترده در برنامه سفرها شد.
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر