کد خبر: ۶۷۰۳
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳

روایت حسین مهری از قسمت حاشیه ساز «شب‌های مافیا»

در قسمت دوم از فصل پنجم «شب‌های مافیا ۴»، حامد آهنگی با لو دادن نقش خود توسط گرداننده از بازی اخراج شد و همین اتفاق اعتراض برخی دیگر از شرکت کنندگان در نقش شهروند و همچنین انتقاد بیننده‌ها را به دنبال داشت.
روایت حسین مهری از قسمت حاشیه ساز «شب‌های مافیا»

به گزارش مخاطب۲۴ _ حسین مهری، بازیگر که در قسمت‌های اخیر مجموعه نمایش خانگی «شب‌های مافیا» به عنوان بازیکن شرکت کرده است، به بیان روایتی از حاشیه‌های پخش نشده از این برنامه پرداخت.

روایت حسین مهری از قسمت حاشیه ساز «شب‌های مافیا»

 در قسمت دوم از فصل پنجم «شب‌های مافیا ۴»، حامد آهنگی با لو دادن نقش خود توسط گرداننده از بازی اخراج شد و همین اتفاق اعتراض برخی دیگر از شرکت کنندگان در نقش شهروند و همچنین انتقاد بیننده‌ها را به دنبال داشت.

 

این بازیگر با بیان اینکه قسمت‌های اخیر «شب‌های مافیا» هم روی بیننده و هم بازیکنان بازی تاثیر منفی گذاشته است، در این زمینه اظهار کرد: خود من از قبل پیشنهاد‌هایی را به کارگردان درباره جلوگیری از این حواشی ارائه دادم که اگر آن‌ها رعایت می‌شد، دیگر هیچ شک و شبهه‌ای نه برای بینندگان و نه برای بازیکنان به وجود نمی‌آمد. پیشنهاد‌ها این بود که ماسک بزنیم، موبایل همراهمان نباشد و بین بازیکنان و عوامل یک پرده مشکی زده شود که مشخص نباشند و بازیکنانی که از بازی خارج می‌شوند، از سوی بازیکنان داخل دیده نشوند. اما نمی‌دانم چرا شاید به دلیل شکل اجرایی برنامه یا احترام به شرکت کنندگان خیلی این پیشنهاد‌ها پذیرفته نشد. البته اجرایی کردن این پیشنهاد‌ها برای جلوگیری از حاشیه‌ها زمان نمی‌برد و زمانی این پیشنهاد مطرح شد که یک روز به ضبط مانده بود.

وی در لایوی اینستاگرامی در صفحه شخصی اش درباره پشت صحنه برنامه چنین مدعی شد: در دست دوم بازی اتفاقاتی افتاد که من ترجیح دادم آن را به مردم بگویم. زمانی که برنامه را ضبط کردیم به آقای سعید ابوطالب، کارگردان گفتم که مخاطبان این قسمت را قطعا دوست نخواهند داشت، اما ایشان نظر دیگری داشتند. متاسفانه زمانی که بازی آغاز شد و چهار نفر از بازیکنان صحبت کردند، دیدم که دو نفر از بازیکنان بیرون را نگاه می‌کنند و تقریبا تایید می‌گیرند و آن رابطی که تایید را می‌فرستاد را هم دیدم که چه کسی است. همان جا مقابل همه واضح اعلام کردم، کمی هم فضا سنگین شد و بازیکنانی که مافیا بودند از اینکه تقلب صورت می‌گیرد ناراحت بودند. خود شهروندان هم ناراحت بودند و آن افرادی هم که تقلب کردند کمی نگران شدند و این جو خوبی برای بازی ایجاد نکرد.

مهری در ادامه مطرح کرد: هیچگاه اسمی از آن دو بازیکن نمی‌برم؛ چراکه به هر حال در نهایت بازی بوده و قرار بوده یک فضای تفریحی باشد و شیطنت شد. همان ابتدا مشخص شده بود من مافیا هستم و یکسری کمک‌ها رسیده بود و به همین دلیل حامد آهنگی هم بعد از اینکه من بیرون رفتم این تصمیم را گرفت و ماجرا از این قرار بود. اگر مخاطبان با دقت بازی را ببینند کامل متوجه می‌شوند.

وی گفت: در صورتی که خود گروه مافیا از محمدرضا علیمردانی گرداننده گرفته تا کارگردان و دوستان دیگر، تلاششان این بود که بازی سالم و سلامت صورت بگیرد. واقعا گاهی پیش می‌آمد که مجبور بودم بروم و ببینم ماجرا از چه قرار است و می‌دیدم که کسی را گذاشتند که تقلب صورت نگیرد. خیلی مراقبت می‌شد، ولی متاسفانه شیطنتی شد و در نهایت آن دست دوم خیلی به ذائقه مخاطب خوش ننشست و من هم اگر اتفاقاتی از این دست بیفتد اعتمادم کامل از دست می‌رود.

این بازیگر همچنین درباره پیشنهاد یکی از بازیگران شرکت کننده نیز گفت: پیشنهاد این بازیگر این بود که مخاطبان دوست دارند بازی طول بیشتری داشته باشد، کنش داشته باشد و شک و شبهه بین بیننده و بازیکنان ایجاد شود و سریع معرفی نکنیم. این موضوع فکر من را به هم ریخت و تمرکزم را از دست دادم و روز بدی را داشتم و خیلی خوب بازی نکردم. اما زمانی که دست سوم شد من و حامد آهنگی حالمان خیلی گرفته بود، بقیه مافیا نیز همین طور.

او گفت: حامد آهنگی پیشنهاد داد انرژی بگذاریم و دست سوم را خوب بازی کنیم تا مخاطبان هم دوست داشته باشند که فکر می‌کنم مخاطبان دوست داشته باشند و فکر می‌کنم در در دست سوم شیطنتی اتفاق نیفتاد، اما در دست دوم اینگونه نبود و چیز‌هایی که گفتم را دیدم و گفتم که آن را برای مخاطبان مطرح کنم.

منبع: ایسنا 

آخرین اخبار
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.
لیست فیلم‌های چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر لیست فیلم‌های چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
عناوین فیلم‌های چهل و چهارمین جشنواره ملّی فیلم فجر معرفی شد.
رضائیان بعد از تمدید با استقلال به فولاد می‌رود! رضائیان بعد از تمدید با استقلال به فولاد می‌رود!
رامین رضاییان سوژه داغ حول استقلال در روزهای گذشته بوده است؛ بعد از آنکه ریکاردو ساپینتو به طور رسمی این ستاره را در لیست خروجی تیمش قرار داد، مسئولان باشگاه استقلال برای نحوه جدایی رامین رضاییان با او وارد مذاکره شدند
صفحه خبر بالای تصاویر