کد خبر: ۶۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱

خاکسپاری اشتباهی جنازه در خوانسار عمدی نبود

شهردار خوانسار گفت: تحویل اشتباهی جنازه به خانواده های متوفی در خوانسار و خاکسپاری یکی از اجساد از روی عمد نبوده است.
خاکسپاری اشتباهی جنازه در خوانسار عمدی نبود

به گزارش مخاطب۲۴ _ مهدی احمدی روز سه شنبه افزود: ما یک روز قبل از عید قربان ۲ متوفی خانم داشتیم که غسال خانم برای شست وشوی این ۲میت اقدام کرد که اتفاقا درحین شست و شو از اقوام و بستگان آن‌ها نیز به کمک خانم غسال آمده و در امر غسل دادن حضور داشته اند.

خاکسپاری اشتباهی جنازه در خوانسار عمدی نبود

وی گفت: بعد از اتمام کار، میت به سردخانه منتقل می‌شود تا وقت کفن و دفن برسد.

شهردار خوانسار ادامه داد: وقتی خانواده یکی از متوفی‌ها برای تحویل جنازه و برگزاری مراسم تشییع مراجعه می‌کند به دلیل کوچک بودن منطقه و کم بودن حجم فوتی‌ها بدون توجه به شناسایی، میت را تحویل می‌گیرد.

 

احمدی افزود: در هنگام دفن و تلقین هم توجهی به این موضوع که میت به آن‌ها تعلق دارد یاخیر نمی‌شود و اقدام به خاکسپاری می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: خانواده بعدی که بعداز ۲ساعت اختلاف مراجعه می‌کنند متوجه می‌شوند میت به آن‌ها تعلق ندارد و میت آن‌ها جا به جا و به اشتباه خاکسپاری شده است.

شهردار خوانسار گفت: با کسب رضایت طرفین مشکل حل شده و هیچ گونه اختلافی پیش نیامد و ما از طرفین بخاطر این اشتباه عذرخواهی هم کردیم؛ اما در فضای مجازی شیطنت‌هایی صورت گرفته و موضوع را برجسته و حساسیت ایجاد کردند که مطمئنا کار شخصی غیر از اقوام متوفی‌ها بوده است.

احمدی تصریح کرد: بعد از این اتفاق جلسه‌ای گرفته شد اخطار به افراد خاطی داده شد و برای غسالخانه کاور مخصوص میت و برچسب شناسایی تهیه شد که در آینده شاهد تکرار این موضوع نباشیم.

شهردار خوانسار توصیه کرد: اگر چه مطالبه گری یکی از کارکرد‌های رسانه است، ولی توجه کردن به حیثیت و آبروی افراد و خانواده‌ها از الزامات اخلاقی و اصول حرفه‌ای رسانه‌های خبری است.

در روز عید قربان در اتفاقی عجیب جسد یک متوفی تحویل خانواده دیگری شد و بعد از خاکسپاری، هنگامی که خانواده دوم میخواستند متوفی خود را به خاک بسپارند برخی از اعضای خانواده درخواست دیدن چهره متوفی را می‌کنند که متوجه می‌شوند جنازه فردی غیر از مادرشان است و بعد از آن به شهرداری مراجعه می‌کنند و متوجه می‌شوند جنازه مادرشان به اشتباه تحویل خانواده دیگری شده است و به خاک سپرده شده است.

بعد از آن خانواده اول هم متوجه می‌شوند جنازه فردی غیر از متوفی خودشان را ساعاتی قبل به خاک سپرده اند.

منبع: ایرنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر