کد خبر: ۵۰۵۸۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۵

بازماندگان معدن باید کیسه بخرند و برای تحویل جنازه‌ها بروند؟ واقعیت دارد؟

افشاگری ۲ فعال سیاسی و اقتصادی درباره گرفتن هزنیه انتقال جنازه‌های کارگران حادثه معدن طبس خبرساز شد.
بازماندگان معدن باید کیسه بخرند و برای تحویل جنازه‌ها بروند؟ واقعیت دارد؟

مخاطب ۲۴- در حالی که تنها چند روز از حادثه انفجار معدن طبس که منجر به فوت ۵۰ کارگری که در این معدن مشغول به کار بودند، نگذشته که ادعا‌های ۲ فعال سیاسی و اقتصادی درباره گرفتن هزینه حمل جنازه‌ها از خانواده‌های متوفیان در فضای مجازی خبرساز شد. به طوری که صادق الحسینی، فعال اقتصادی در توئیتر خود نوشت: ‏خبر‌هایی که از پرداخت هزینه حمل جنازه توسط خانواده‌های کارگران ‎معدن طبس یا نگرانی آنها از آینده‌شان می‌آید فاجعه است. کارفرما مسئول پرداخت همه هزینه‌های فعلی و وزیر رفاه مسئول حفظ آرامش مالی این خانواده‌ها در آینده است.
آنها عزیزان ما هستند. آقای میدری کم‌کاری را نمی‌پذیریم.
مرضیه محمودی، خبرنگار نیز توئیت مشابه‌ای منتشر کرده و در آن نوشته: ‏جلوی دوربین زبانتان دراز است و وعده‌هایتان بی‌شمار، اما در خفا برای حمل جنازه کارگران ‎معدن طبس از خانواده‌هایشان ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان پول گرفته‌اند و چند تکه یخ داده‌اند تا روی جنازه‌ها بگذارند و جابه‌جایشان کنند.
به بعضی هم گفته‌اند، کیسه بخرید و برای تحویل جنازه‌ها بیاورید.

بازماندگان معدن باید کیسه بخرند و برای تحویل جنازه‌ها بروند؟ واقعیت دارد؟بازماندگان معدن باید کیسه بخرند و برای تحویل جنازه‌ها بروند؟ واقعیت دارد؟

برچسب ها: معدن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر