کد خبر: ۶۶۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
ولادیمیر پوتین:

موشک‌های آمریکایی روابط را به بن‌بست می‌کشاند

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به اینکه سخنانش در باشگاه «والدای» صادقانه بود، هرچند ممکن است به مذاق برخی خوش نیاید، هشدار داد: تصمیم احتمالی آمریکا برای ارسال موشک‌های توماهاوک به اوکراین موجب از بین رفتن روند مثبت در روابط بین دو کشور خواهد شد.
موشک‌های آمریکایی روابط را به بن‌بست می‌کشاند

مخاطب ۲۴، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه تاکید کرد که تصمیم احتمالی ایالات متحده برای ارسال موشک‌های توماهاوک به اوکراین موجب از بین رفتن روند‌های مثبت در روابط میان دو کشور خواهد شد. پوتین در گفت‌و‌گو با پاول زاروبین، خبرنگار شبکه «راسیا-۱»، گفت: «مسائلی وجود دارد که به بحث مربوط به ارسال سامانه‌های جدید تسلیحاتی مربوط می‌شود، از جمله سامانه‌های دوربرد و با دقت بالا - موشک‌های توماهاوک و غیره. من قبلاً گفته‌ام که این اقدام مخرب بوده و تجهیز اوکراین به این موشک‌ها مسلماً تأثیر منفی بر روابط ما خواهد گذاشت.»

وی ادامه داد: «تصمیم احتمالی برای ارسال موشک‌های توماهاوک به کی‌یف باعث نابودی روابط ما (روسیه و آمریکا) خواهد شد؛ دست‌کم روند مثبتی که به تازگی در روابط دو کشور شکل گرفته را از بین می‌برد.» رئیس‌جمهور روسیه یادآور شد که ممکن است سخنان او در «باشگاه والدای» برای برخی خوشایند نباشد، اما تأکید کرد که هرگز هدفش جلب رضایت کسی نیست و همواره صادقانه نظر خود را بیان می‌کند.

پوتین در پاسخ به سئوالی در این سئوال که آیا غرب پیام‌های سخنرانی او را خواهد شنید یا نه، افزود: «من آنچه را که فکر می‌کنم درست است، می‌گویم. من صادقانه و بی‌پرده صحبت کرده و مسائل را همان‌طور که واقعاً بوده تشریح کردم. اما ادامه کار بستگی به مواضع کسانی دارد که به نحوی امروز از آنها صحبت شد. برخی سخنان من را خواهند پسندید و برخی نه. اما من هیچ‌گاه هدفم این نبوده و نیست که سخنی بگویم که خوشایند کسی باشد. من فقط حقیقت را بیان می‌کنم، ولی اینکه در ادامه چه خواهد شد، فقط به ما و شخص من بستگی ندارد. این دیگر به عهده همتایان من است که چگونه به آن واکنش نشان دهند.»

پوتین روز پنج‌شنبه در نشست عمومی بیست‌ودومین اجلاس سالانه باشگاه مباحثات بین‌المللی «والدای» سخنرانی کرد و دیدگاه خود در رابطه با بسیاری از مسائل، از جمله پیرامون اوکراین را بیان کرد.

برچسب ها: ولادیمیر پوتین
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت