کد خبر: ۴۵۷۶۳
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱

جزئیات گفتگوی تلفنی پزشکیان با پوتین

رئیس‌جمهور منتخب در گفتگو با پوتین بر اهتمام دولت جدید نسبت به پیگیری و اجرای توافقات صورت‌گرفته در دولت شهید رئیسی تأکید کرد.
جزئیات گفتگوی تلفنی پزشکیان با پوتین

مخاطب۲۴- ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب مردم ایران، انتخاب وی را تبریک گفت.

رئیس‌جمهور روسیه در این تماس تلفنی ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر پزشکیان در مسئولیت بزرگ پیشرو و همچنین بهروزی و رفاه برای ملت ایران، با بیان اینکه روابط جمهوری اسلامی ایران و روسیه در عالی‌ترین سطح برقرار است، ابراز امیدواری کرد این روابط در دوران ریاست‌جمهوری رئیس‌جمهور منتخب و با اجرای توافقات صورت‌گرفته میان دو کشور در دولت شهید رئیسی تداوم یابد.
ولادیمیر پوتین همچنین با اشاره به همکاری‌های رو به گسترش ایران و روسیه به‌ویژه در بخش انرژی و حمل‌ونقل، ضمن دعوت از دکتر پزشکیان برای شرکت در اجلاس آتی بریکس در کازان، بر آمادگی روسیه برای امضای توافقنامه جامع همکاری دو کشور در حاشیه این اجلاس تأکید کرد.

پزشکیان نیز در این تماس تلفنی، ضمن قدردانی از پیام تبریک گرم و محبت‌آمیز رئیس‌جمهور روسیه گفت: برای روابط با کشور دوست و همسایه روسیه اهمیت زیادی قائل هستیم و بی‌تردید این روابط را تقویت خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور منتخب بر اهتمام دولت جدید نسبت به پیگیری و اجرای توافقات صورت‌گرفته در دولت شهید رئیسی تأکید کرد.

پزشکیان همچنین همکاری‌های دو کشور در سازمان‌ها و پیمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای نظیر شانگهای، بریکس و اوراسیا را حائز اهمیت دانست و گفت: اسناد توافقنامه همکاری جامع ایران و روسیه نهایی شده و آماده هستیم در حاشیه اجلاس بریکس در روسیه آن را به امضا برسانیم.

برچسب ها: ولادیمیر پوتین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
قالیباف: نتانیاهو، دشمنی با ایران را بر موضوع فلسطین مقدم می‌داند قالیباف: نتانیاهو، دشمنی با ایران را بر موضوع فلسطین مقدم می‌داند
رئیس مجلس با تأکید بر هماهنگی کامل رژیم صهیونیستی با آمریکا در جنگ ۱۲ روزه گفت: هیچ اقدام نظامی، سیاسی یا بین‌المللی از سوی این رژیم بدون هماهنگی با آمریکا انجام نمی‌شود. در واقع، ریشه اصلی جنگ را باید در سیاست‌های کاخ سفید جست‌و‌جو کرد.
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
برگزیده
قالیباف: نتانیاهو، دشمنی با ایران را بر موضوع فلسطین مقدم می‌داند قالیباف: نتانیاهو، دشمنی با ایران را بر موضوع فلسطین مقدم می‌داند
رئیس مجلس با تأکید بر هماهنگی کامل رژیم صهیونیستی با آمریکا در جنگ ۱۲ روزه گفت: هیچ اقدام نظامی، سیاسی یا بین‌المللی از سوی این رژیم بدون هماهنگی با آمریکا انجام نمی‌شود. در واقع، ریشه اصلی جنگ را باید در سیاست‌های کاخ سفید جست‌و‌جو کرد.
نظر شخصی ریس جمهور با سیاست‌های کلان نظام فاصله دارد نظر شخصی ریس جمهور با سیاست‌های کلان نظام فاصله دارد
محمدجواد لاریجانی، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، گفت: باید واقع‌بینی را بر خواسته‌ها و تصورات ترجیح دهیم.
۷ مسیر برای حل معمای نفوذ ۷ مسیر برای حل معمای نفوذ
اگر در هر نوع پاسخ به معادله فرد-فناوری تردید داشته باشیم، در یک چیز تردیدی نیست که در جنگ رسانه‌ایِ بی‌وقفه‌ی پس از نبرد ۱۲ روزه، رسانه‌ها و تریبون‌های همسو با اسرائیل، به دنبال آنند که از «نفوذ» بیش از هرچیز «تهدید نرم» بسازند.
صفحه خبر بالای تصاویر