کد خبر: ۶۶۸۳۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲

معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد

به گزارش مخاطب۲۴، وزارت امور خارجه روسیه امروز اعلام کرد که معاهده مشارکت راهبردی جامع بین فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران رسماً اجرایی شد. این معاهده پیش‌تر در تاریخ ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ توسط ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران در مسکو امضا شده بود.

بیشتر بخوانید

به گفته مقام‌های روس، این توافقنامه به‌عنوان چارچوبی برای تقویت همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی میان دو کشور عمل خواهد کرد و اجرای آن از امروز آغاز می‌شود. تحلیلگران بین‌المللی معتقدند این معاهده می‌تواند روابط تهران و مسکو را در حوزه‌های انرژی، ترانزیت، فناوری و امنیت منطقه‌ای به شکل قابل توجهی توسعه دهد.

اجرای رسمی این معاهده در حالی انجام می‌شود که منطقه با تغییرات ژئوپلیتیکی و فشار‌های بین‌المللی مواجه است و تهران و مسکو به دنبال تثبیت همکاری‌های راهبردی خود در چنین شرایطی هستند. انتظار می‌رود در هفته‌های آتی، جزئیات بیشتری از پروژه‌ها و برنامه‌های مشترک دو کشور منتشر شود.

برچسب ها: ایران و روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر