کد خبر: ۳۴۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۳

اولین واکنش مسکو به تجاوز نظامی آمریکا علیه عراق و سوریه

سخنگوی وزارت خارجه روسیه بر ضرورت بررسی فوری حمله آمریکا به عراق و سوریه در شورای امنیت تاکید کرد.
اولین واکنش مسکو به تجاوز نظامی آمریکا علیه عراق و سوریه

مخاطب24:سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو خواهان بررسی حمله آمریکا به عراق و سوریه در شورای امنیت است.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز شنبه اعلام کرد: مسکو حملات هوایی آمریکا به سوریه و عراق را به شدت محکوم می‌کند و به دنبال بررسی فوری این حمله‌ها در نشست شورای امنیت سازمان ملل است.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای تاکید کرد که مسکو به شدت اقدام تازه تجاوزکارانه آمریکا و انگلیس علیه کشور‌های مستقل را محکوم می‌کند. روسیه به دنبال بررسی فوری شرایط فعلی در شورای امنیت است.

زاخارووا همچنین یادآور شد که آمریکا و انگلیس با حمله به کشورها، قوانین بین المللی را نادیده گرفتند و سعی می‌کنند کشور‌های بزرگ منطقه وارد درگیری کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم
رئیس‌جمهور با هدف افتتاح چند رویداد ملی و بین‌المللی وارد اصفهان شد و در جمع مدیران آموزش و پرورش کشور بر اصلاح مدیریتی، خودباوری و عمل‌گرایی تأکید کرد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر