کد خبر: ۶۶۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵

ترکیه هم به ایران خنجر زد

همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
ترکیه هم به ایران خنجر زد

به گزارش مخاطب۲۴، در پی فعال شدن دوباره تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، ترکیه نیز به جمع کشور‌هایی پیوست که اجرای این محدودیت‌ها را آغاز کرده‌اند. منابع خبری گزارش داده‌اند که آنکارا دارایی‌ها و اموال ۲۰ فرد حقیقی و ۱۸ نهاد ایرانی را در خاک خود بلوکه کرده است.

بر اساس این گزارش، سازمان انرژی اتمی ایران و بانک سپه از جمله مهم‌ترین نهاد‌هایی هستند که در فهرست تحریم‌های جدید قرار گرفته‌اند. این اقدام بخشی از روند هماهنگی ترکیه با سازوکار‌های بین‌المللی عنوان شده و انتظار می‌رود پیامد‌هایی برای روابط اقتصادی دو کشور به‌ویژه در بخش بانکی و انرژی به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید

مسدودسازی دارایی‌های ایرانیان در ترکیه می‌تواند چالش‌های تازه‌ای در مسیر مبادلات مالی و تجاری تهران و آنکارا ایجاد کند و بر حجم همکاری‌های اقتصادی دو کشور اثر بگذارد.

هنوز مقامات رسمی ایران به این اقدام ترکیه واکنش نشان نداده‌اند، اما پیش‌بینی می‌شود طی روز‌های آینده وزارت امور خارجه و دیگر نهاد‌های مرتبط موضع خود را در این باره اعلام کنند.

لیست برخی شرکت های ایرانی که دارایی آنها مسدود شده:
➖سازمان انرژی اتمی ایران
➖بانک سپه و بانک سپه بین‌المللی
➖ مرکز تحقیقات و تولید سوخت هسته‌ای اصفهان و مرکز فناوری هسته‌ای اصفهان
➖شرکت کشتیرانی ایران و هند
➖شرکت جابر ابن حیان
➖مرکز تحقیقات هسته‌ای کرج
➖شرکت کاوشیار
➖شرکت انرژی مصباح
➖شرکت تکنیک صنایع مدرن
➖شرکت انرژی نوین
➖مرکز تحقیقات هسته‌ای کشاورزی و پزشکی
➖شرکت پارس تراش
➖صنایع انرژی پیشگام 
➖خطوط کشتیرانی جنوب

برچسب ها: تحریم ایران
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت