کد خبر: ۶۶۵۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱

مناقشه تازه واشنگتن بر سر تعلیق جیمی کیمل

اوباما دولت را به فشار بر رسانه‌ها متهم کرد؛ کاخ سفید می‌گوید تصمیم ABC کاملاً مستقل بوده است.
مناقشه تازه واشنگتن بر سر تعلیق جیمی کیمل

مخاطب ۲۴، به گزارش فاکس نیوز، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، کارولین لیویت، در برنامهٔ جدید کایلی مک‌انانی در فاکس‌نیوز به نام «شنبه در آمریکا» حضور یافت؛ جایی که او دربارهٔ اظهارات رئیس‌جمهور پیشین باراک اوباما در خصوص تعلیق نامحدود برنامهٔ «Jimmy Kimmel Live» صحبت کرد.

لیویت تأکید کرد: «با کمال احترام به رئیس‌جمهور پیشین اوباما، او هیچ اطلاعی از موضوع ندارد. تصمیم برای اخراج جیمی کیمل و لغو برنامه‌اش توسط مدیران ABC گرفته شد.»

اوباما روز پنجشنبه در ایکس (توییتر سابق) نوشته بود:

«پس از سال‌ها شکایت از فرهنگ لغو، دولت کنونی آن را به سطحی جدید و خطرناک رسانده است، به‌طوری‌که به‌طور مداوم رسانه‌ها را به اقدام‌های تنبیهی تهدید می‌کند، مگر اینکه خبرنگاران و مفسرانی را که دوست ندارد ساکت یا اخراج کنند.»

او افزود: «این دقیقاً همان نوع اجبار دولتی است که متمم اول قانون اساسی برای جلوگیری از آن طراحی شده است — و شرکت‌های رسانه‌ای باید شروع کنند به ایستادگی به‌جای تسلیم شدن.»

لیویت اطمینان داد که تصمیم ABC برای تعلیق کیمل به دستور کاخ سفید نبوده و رئیس‌جمهور دونالد ترامپ هیچ فشاری به این شبکه وارد نکرده است.

او گفت: «و چطور می‌دانم، کایلی؟ چون من همراه رئیس‌جمهور بودم زمانی که این خبر در بریتانیا منتشر شد.»

سخنگو ادعا کرد که خودش اولین بار خبر را به ترامپ داده و در آن زمان رئیس‌جمهور «هیچ اطلاعی از این ماجرا نداشت.»

لیویت افزود: «این تصمیمی بود که توسط ABC گرفته شد، چون جیمی کیمل عمداً دربارهٔ مرگ مردی بسیار محترم در زمانی که کشور در حال عزاداری بود به مخاطبانش دروغ گفت. این انتخابی بود که او کرد و حالا بهای آن را می‌پردازد.»

شرکت دیزنی، مالک ABC، روز چهارشنبه به فاکس‌نیوز دیجیتال تأیید کرد که برنامهٔ کیمل که در لس‌آنجلس تولید می‌شد، «نامحدود» از آنتن کنار گذاشته می‌شود.

گروه رسانه‌ای Nexstar نیز اعلام کرد برنامهٔ کیمل را در شبکه‌های محلی ABC خود از چهارشنبه شب به بعد متوقف کرده و با برنامه‌های دیگری جایگزین می‌کند. گروه رسانه‌ای Sinclair نیز همین مسیر را دنبال کرد.

اندرو آلفورد، مدیر پخش Nexstar، در بیانیه‌ای گفت: «اظهارات آقای کیمل دربارهٔ مرگ آقای کرک در زمانی حساس برای گفت‌وگوی سیاسی کشورمان توهین‌آمیز و بی‌ملاحظه است، و ما باور نداریم که این سخنان بازتاب‌دهندهٔ دیدگاه‌ها و ارزش‌های جوامع محلی ما باشد.»

(اشاره به حادثه) چارلی کرک، پیش از ترور شدنش در جریان بازدید «Turning Point» از دانشگاه Utah Valley در ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۵ سخنرانی کرده بود.

روز دوشنبه کیمل محافظه‌کاران را متهم کرد که در تلاشند «به سطحی تازه از سقوط» برسند و ایدئولوژی چپ‌گرایانه را به مظنون ۲۲ ساله، تایلر رابینسون، نسبت دهند، هرچند دادستان‌ها روز سه‌شنبه در کیفرخواست ارتباط او را تأیید کردند.

لیویت در پایان گفت که هرچند ترامپ از این تصمیم «خشنود» است، اما هیچ نقشی در آن نداشته. او افزود احتمالاً دلیل اصلی تصمیم ABC مسائل تجاری بوده، چون «بیننده‌های برنامهٔ کیمل به شدت افت کرده بود.»

منبع:فاکس نیوز

برچسب ها: دونالد ترامپ
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.