کد خبر: ۶۶۵۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱

مناقشه تازه واشنگتن بر سر تعلیق جیمی کیمل

اوباما دولت را به فشار بر رسانه‌ها متهم کرد؛ کاخ سفید می‌گوید تصمیم ABC کاملاً مستقل بوده است.
مناقشه تازه واشنگتن بر سر تعلیق جیمی کیمل

مخاطب ۲۴، به گزارش فاکس نیوز، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، کارولین لیویت، در برنامهٔ جدید کایلی مک‌انانی در فاکس‌نیوز به نام «شنبه در آمریکا» حضور یافت؛ جایی که او دربارهٔ اظهارات رئیس‌جمهور پیشین باراک اوباما در خصوص تعلیق نامحدود برنامهٔ «Jimmy Kimmel Live» صحبت کرد.

لیویت تأکید کرد: «با کمال احترام به رئیس‌جمهور پیشین اوباما، او هیچ اطلاعی از موضوع ندارد. تصمیم برای اخراج جیمی کیمل و لغو برنامه‌اش توسط مدیران ABC گرفته شد.»

اوباما روز پنجشنبه در ایکس (توییتر سابق) نوشته بود:

«پس از سال‌ها شکایت از فرهنگ لغو، دولت کنونی آن را به سطحی جدید و خطرناک رسانده است، به‌طوری‌که به‌طور مداوم رسانه‌ها را به اقدام‌های تنبیهی تهدید می‌کند، مگر اینکه خبرنگاران و مفسرانی را که دوست ندارد ساکت یا اخراج کنند.»

او افزود: «این دقیقاً همان نوع اجبار دولتی است که متمم اول قانون اساسی برای جلوگیری از آن طراحی شده است — و شرکت‌های رسانه‌ای باید شروع کنند به ایستادگی به‌جای تسلیم شدن.»

لیویت اطمینان داد که تصمیم ABC برای تعلیق کیمل به دستور کاخ سفید نبوده و رئیس‌جمهور دونالد ترامپ هیچ فشاری به این شبکه وارد نکرده است.

او گفت: «و چطور می‌دانم، کایلی؟ چون من همراه رئیس‌جمهور بودم زمانی که این خبر در بریتانیا منتشر شد.»

سخنگو ادعا کرد که خودش اولین بار خبر را به ترامپ داده و در آن زمان رئیس‌جمهور «هیچ اطلاعی از این ماجرا نداشت.»

لیویت افزود: «این تصمیمی بود که توسط ABC گرفته شد، چون جیمی کیمل عمداً دربارهٔ مرگ مردی بسیار محترم در زمانی که کشور در حال عزاداری بود به مخاطبانش دروغ گفت. این انتخابی بود که او کرد و حالا بهای آن را می‌پردازد.»

شرکت دیزنی، مالک ABC، روز چهارشنبه به فاکس‌نیوز دیجیتال تأیید کرد که برنامهٔ کیمل که در لس‌آنجلس تولید می‌شد، «نامحدود» از آنتن کنار گذاشته می‌شود.

گروه رسانه‌ای Nexstar نیز اعلام کرد برنامهٔ کیمل را در شبکه‌های محلی ABC خود از چهارشنبه شب به بعد متوقف کرده و با برنامه‌های دیگری جایگزین می‌کند. گروه رسانه‌ای Sinclair نیز همین مسیر را دنبال کرد.

اندرو آلفورد، مدیر پخش Nexstar، در بیانیه‌ای گفت: «اظهارات آقای کیمل دربارهٔ مرگ آقای کرک در زمانی حساس برای گفت‌وگوی سیاسی کشورمان توهین‌آمیز و بی‌ملاحظه است، و ما باور نداریم که این سخنان بازتاب‌دهندهٔ دیدگاه‌ها و ارزش‌های جوامع محلی ما باشد.»

(اشاره به حادثه) چارلی کرک، پیش از ترور شدنش در جریان بازدید «Turning Point» از دانشگاه Utah Valley در ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۵ سخنرانی کرده بود.

روز دوشنبه کیمل محافظه‌کاران را متهم کرد که در تلاشند «به سطحی تازه از سقوط» برسند و ایدئولوژی چپ‌گرایانه را به مظنون ۲۲ ساله، تایلر رابینسون، نسبت دهند، هرچند دادستان‌ها روز سه‌شنبه در کیفرخواست ارتباط او را تأیید کردند.

لیویت در پایان گفت که هرچند ترامپ از این تصمیم «خشنود» است، اما هیچ نقشی در آن نداشته. او افزود احتمالاً دلیل اصلی تصمیم ABC مسائل تجاری بوده، چون «بیننده‌های برنامهٔ کیمل به شدت افت کرده بود.»

منبع:فاکس نیوز

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر