کد خبر: ۶۶۳۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۳
در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر مطرح شد:

متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر

سخنرانی پزشکیان در قطر مخاطب۲۴، «مسعود پزشکیان» بعد از ظهر امروز دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴، در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب که به منظور اتخاذ موضع واحد در برابر جنایات رژیم صهیونیستی دوحه قطر در حال برگزاری است سخنرانی کرد. متن سخنرانی دکتر مسعود پزشکیان در نشست سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر عزیز شیخ تمیم بن احمد آل ثانی امیر محترم قطر تشکر می‌کنم از برگزاری این جلسه.

روسای جمهور و سران کشور‌های اسلامی خدمت همه شما سلام عرض می‌کنم.

تجاوز گستاخانه 9 دسپتامبر ۲۰۲۵ به قطر حمله از پیش برنامه ریزی شده توسط رژیم صهیونیستی بود که با هدف از بین بردن تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به نسل کشی در غزه انجام شد این تجاوز به دیپلماسی بیش از یک جنایت است؛ این یک اعلام علنی بی شرمانه است که اکنون قدرت نظامی و نه قانون تعیین کننده است.

متاسفانه تروریست‌های حاکم بر تل آویو با مصونیتی که پس از خیانتی مشابه به دیپلماسی در ژوئن ۲۰۲۵ و با آغاز جنگ تجاوزکارانه علیه مردم کشور من احساس کردند جریح تر شدند نباید جای هیچ شک و تردیدی باشد که حملات هفته گذشته به دوحه تروریسم محض بود سندی بر اینکه رژیم تل‌آویو هرگونه محدودیت اخلاقی و قانونی را کنار گذاشته است، اما بگذارید صریحاً درباره چگونگی رسیدن به این لحظه صحبت کنیم این حمله از خلاء پدید نیامده نتیجه اجتناب ناپذیر دهه‌ها مصونیت رژیم صهیونیستی است که برخی قدرت‌های غربی آن را ممکن ساختند جهان ظرف مدت طولانی شاهد ساخت دژی از حمایت در اطراف این رژیم بوده است.

حمایتی که آجر به آجر آن از طریق آمریکا توافق‌نامه‌های تجاری اروپایی و فلج نظام قضایی و بین‌المللی فراهم شده است. در دو سال گذشته غزه جنایات وحشتناکی را تحمل کرده که وجدان بشریت را بسجده گذاشتند است. امروز غزه در آتش می‌سوزد بیش از 64 هزار فلسطینی در کمتر از دو سال به شهادت رسیدند کودکان گرسنگی می‌کشند و در همان حال جهان صرفاً به نظاره و ابراز محکومیت بسنده می‌کند. ایران بین المللی دادگستری حکم داده که اقدامات رژیم صهیونیستی نسل کشی محسوب می‌شود، اما ماشین کشتار همچنان به کار خود ادامه میدهد و اکنون دامنه اش را به خاک قطر گسترش داده است.

عالیجنابان باید مسیر خطرناکی را که با آن رو‌به‌رو هستیم بشناسیم رژیم صهیونیستی اکنون در سال ۲۰۲۵ چند کشور مسلمان را بمباران کرده است. هر حمله به تجاوز این رژیم به عنوان دفاع مشروع توجیه می‌شود و هر بار دو پهلوگویی کشور‌های غربی و حداکثر محکومیت‌های توخالی را به دنبال دارد ما همچنین باید از همدستی نام ببریم که این جنایات را ممکن می‌سازد.

نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر

هنگامی که یک رژیم یاغی تحت هر شرایط تسلیحات تامین مالی و حمایت دیپلماتیک دریافت می‌کند، می‌آموزد که هیچ محدودیتی وجود ندارد. وقتی به تو‌ها استاندارد‌های دوگانه نظام بین‌الملل را فلج می‌کنند مصونیت مانند پوسیدگی پخش میشود. تاریخ گناه حامیان این تجاوز را به یاد خواهد سپرد. ما به مردم فلسطین و به همه کسانی که به عدالت ایمان دارند دو چیز بدهکاریم؛ صراحت کلام و اقدام.

از باب صراحت کلام باید گفت که جنایات رژیم صهیونیستی خطا‌های موردی نیستند آنها بخشی از دکتری تسلط پاکسازی و ایجاد ترس اند. استراتژی پاکسازی قومی، توسعه طلبی و تجاوز که با همدستی آمریکا و برخی کشور‌های غربی تقویت می‌شوند. اما از باب اقدام باید گفت که کلمات نسل کشی را پایان نمیدهند. باید متجاوز را منزوی کنیم. تسلیحات و تامینات مالی او را و رهبرانشان را در دادگاه‌های عدالت پاسخگو نماییم. اما این اقدامات بدون وحدت کارآمد نخواهد بود.

رژیم صهیونیستی روی رقابت‌ها و اولویت‌های متضاد  ما حساب باز کرده اند. حمله به دوحه بسیاری از معادلات و تفکرات اشتباه را دگرگون ساخت و نشان داد که هیچ کشور عربی یا مسلمانی از تجاوز رژیم تل‌آویو در امان نیست. فردا می‌تواند نوبت هر یک از پایتخت‌های عربی و اسلامی باشد. انتخاب روشن است باید با هم متحد شویم. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در فتح مکه سخنرانی فرمودند اعلام نمودند انما المسلمون اخوة، المسلم أخ المسلم و هم یدٌ واحد علی من سواة.

عالیجنابان رژیم صهیونیستی و حامیانش بدانند حمله به دوحه نشانه قدرت نبود بلکه از سر ناامیدی و استیحصال بود. رژیمی که به موقعیت خود اطمینان دارد نیازی به بمباران مذاکره کنندگان ندارد شما از هر خط قرمزی عبور کرده‌اید. هر منطق به قانونی را نادیده گرفته‌اید. هر اصل رفتار متمدنانه را نقض کرده اید. اما ناخواسته کار مهم دیگری هم کرده‌اید اراده جمعی امت اسلامی را بیدار کرده‌اید. مظلوم نمایی و قربانی نمایی شما دیگر نخ نما و بی اثر شده است. جهان می‌بیند ضبط می‌کند و به یاد می‌سپارد.

رژیم صهیونیستی حاکمیت کرامت و آینده ما اعلام جنگ کرده است ما در پاسخ اعلام می‌کنیم ما مرعوب نخواهیم شد؛ متفرق نخواهیم شد؛ ساکت نخواهیم ماند از خاکستر غزه عدالت برخود از آوار ساختمان‌های تخریب شده در دوحه، بیروت، تهران، دمشق و صنعا نظمی نو پدیدار خواهد شد نظمی نه مبتنی بر ریاکاری بلکه بر وحدت بر وحدت اسلامی نه بر برتری جویی صهیونیستی، بلکه بر برادری و برابری انسانی. مَنْ سَمِعَ رجلا ینادی یا لَلْمُسْلِمینَ فَلَمْ یجِبْهُ فَلَیسَ بِمُسْلِمٍ مَنْ أَصْبَحَ لا یَهْتَمُّ بِأُمورِ الْمُسْلمینَ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ. باید مجازات و پاسخگو کردن متجاوزان آغاز شود.

 خیلی متشکرم

برچسب ها: جنگ غزه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
صفحه خبر بالای تصاویر