کد خبر: ۶۶۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴

طلا با افزایش اندک؛ انتظار کاهش نرخ بهره و تقویت بازار

قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر داده‌های ضعیف‌تر از حد انتظار شاخص قیمت تولیدکننده آمریکا و انتظار برای انتشار شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا، اندکی افزایش یافت.
طلا با افزایش اندک؛ انتظار کاهش نرخ بهره و تقویت بازار

مخاطب ۲۴، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد افزایش، به ۳۶۴۵ دلار و چهار سنت رسید و هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در دسامبر با ۰.۱ درصد افزایش، به ۳۶۸۲ دلار و ۹۰ سنت رسید.

قیمت‌های تولیدکننده در آمریکا در ماه اوت به طور غیرمنتظره‌ای کاهش یافت که تحت تاثیر حاشیه سود پایین‌تر خدمات تجاری و افزایش اندک هزینه‌های کالا‌ها بود.

سرمایه‌گذاران، اکنون بر داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا متمرکز شده‌اند و نظرسنجی رویترز پس از ثبت رکورد افزایش ۰.۲ درصدی در ژوئیه، افزایش ماهانه ۰.۳ درصدی را در ماه اوت پیش‌بینی می‌کند.

پیش بینی می‌شود که فدرال رزرو آمریکا در نشست سیاست‌گذاری خود در روز چهارشنبه آینده، نرخ بهره را کاهش دهد و طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، معامله گران کاهش نرخ بهره به میزان ۲۵ واحد پایه را به طور کامل و احتمال کاهش نرخ بهره به میزان ۵۰ واحد پایه را اندکی پیش‌بینی می‌کنند. طلای بدون بازده معمولا در محیطی با نرخ بهره پایین عملکرد خوبی دارد.

گزارش ضعیف‌تر از حد انتظار اشتغال بخش غیرکشاورزی در هفته گذشته که به رکود بازار کار اشاره داشت، انتظارات برای تسهیل سیاست پولی آمریکا را بیشتر تقویت کرد.

در عین حال، روز چهارشنبه، دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به حکم قاضی فدرال که موقتا مانع از اخراج «لیزا کوک»، عضو هیئت مدیره فدرال رزرو، شده بود، اعتراض کرد.

«استیون میران»، مشاور ارشد اقتصادی کاخ سفید، روز چهارشنبه به سمت عضویت در هیئت مدیره فدرال رزرو، نزدیک‌تر شد و تلاش‌های ترامپ برای اعمال نفوذ بیشتر بر بانک مرکزی را تقویت کرد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره بدون تغییر ماند و در ۴۱ دلار و ۱۳ سنت ایستاد. بهای هر اونس پلاتین با ۰.۵ درصد افزایش، به ۱۳۹۲ دلار و ۵۵ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۷ درصد افزایش، ۱۱۸۱ دلار و ۵۶ سنت معامله شد.

منبع: تجارت نیوز

برچسب ها: قیمت طلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر