کد خبر: ۶۶۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵

تبریز، نامزد پایتخت گردشگری کشورهای در حال توسعه

تبریز با اخذ بالاترین امتیاز در معیارهای مدنظر، از طرف ایران به عنوان نامزد دریافت عنوان پایتخت گردشگری سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور در حال توسعه معرفی شد.
تبریز، نامزد پایتخت گردشگری کشورهای در حال توسعه

مخاطب ۲۴، مسلم شجاعی با بیان این خبر گفت: سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور در حال توسعه (D ۸)، فراخوان انتخاب پایتخت گردشگری را در تیرماه سال جاری برای کشور‌های عضو از جمله جمهوری اسلامی ایران ارسال کرد. او افزود: موضوع انتخاب پایتخت از دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی با نگاه مشارکت آفرینی و عدالت در اطلاع‌رسانی به ۳۱ اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان اعلام شد.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی افزود: استان‌های کشور تا اول شهریور ماه فرصت داشتند یکی از شهر‌های استان را با ارائه پروپوزال جامع و کامل همراه با ویدیو معرفی آن شهر به دفتر بازاریابی معاونت گردشگری اعلام کنند. او ادامه داد: این شهر‌ها بر اساس شاخص‌های اعلام شده از سوی دبیرخانه D ۸ در کمیته بررسی و ارزیابی در دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گفته شجاعی شاخص‌های اعلام شده از دبیرخانه D ۸ عبارتند از زیرساخت‌های پایداری، حفظ میراث فرهنگی، نوآوری و فناوری، ایمنی و امنیت گردشگران، ترویج و بازاریابی تعامل بین‌فرهنگی، اثرات شهری و تاثیرات فرهنگی-اجتماعی.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی یادآور شد: پس از ارزیابی شهر‌های معرفی شده از سوی ادارات کل استان‌ها با توجه به شاخص‌های گفته شده شهر تبریز با بالاترین امتیاز به عنوان نامزد انتخاب دریافت عنوان پایتخت گردشگری D ۸ در سال ۲۰۲۶ به دبیرخانه سازمان معرفی شد. شجاعی خاطرنشان کرد: نتیجه نهایی انتخاب پایتخت گردشگری D ۸ در رقابت با نامزد‌های سایر کشور‌های عضو از سوی دبیرخانه سازمان دی هشت معرفی خواهد شد. گفتنی است این سازمان دارای هشت عضو شامل کشور‌های جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، مصر و نیجریه است.

برچسب ها: تبریز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار در مسیر جاودانگی؟! اوسمار در مسیر جاودانگی؟!
باشگاه پرسپولیس پس از هفته‌ها تنش، بالاخره دست به تغییر روی نیمکت زد و از وحید هاشمیان عبور کرد و هدایت تیم را به اوسمار ویرا سپرد. حالا اوسمار تا دربی باید تیمش را آماده کند تا تجربه شیرین برد در دربی تهران را تکرار کند.
طارمی در تعقیب آقای گل طارمی در تعقیب آقای گل
ایوب ال‌کعبی با ۶ گل صدرنشین جدول گلزنان سوپر لیگ یونان است و مهدی طارمی با ۴ گل در تعقیب او، همچنان تهدیدی جدی در خط حمله المپیاکوس محسوب می‌شود.
صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر
در روز‌های اخیر شایعه‌ای درباره بازداشت سردار آزمون در ابوظبی منتشر شد؛ اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این خبر کاملاً بی‌اساس است و هیچ گزارش رسمی آن را تأیید نمی‌کند.
قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد
با تأیید رسمی اتحادیه جهانی کشتی و پس از اثبات دوپینگ دو ملی‌پوش روس، تیم ملی کشتی آزاد ایران به‌عنوان قهرمان رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس معرفی شد.
مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی
مرگ صفر گلردی، خواننده محبوب مازندرانی، که سال گذشته در خانه‌اش رخ داد، وارد مرحله تازه‌ای شد. همسر دوم و دختر او به اتهام قتل عمد بازداشت شده‌اند.
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر