کد خبر: ۶۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۲

صادرات گندم روسیه محدود شد

روسیه اعلام کرده است که تنها به کشورهای دوست که بخواهند پول گندم این کشور را به روبل بپردازند گندم خواهد داد.
صادرات گندم روسیه محدود شد

به گزارش مخاطب۲۴ _ بزرگترین اپراتور تجاری و لجستیکی محصولات کشاورزی روسیه گزارش داد که روسیه فروش غلات را در خارج از کشور به ارز داخلی و فقط به کشور‌های دوست آغاز کرده است.

صادرات کندم روسیه محدود شد

دیمیتری سرگئیف، رئیس اتحادیه غلات، در دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور این خبر را اعلام کرد.

وی افزود که مصر بزرگترین مشتری تاکنون بوده است و چندین قرارداد با شرکای خود در ترکیه به امضا رسیده است که مجموعاً ۳ میلیارد روبل (بیش از ۴۷ میلیون دلار) است.

 

سرگئیف تاکید کرد: مهم‌ترین چیزی که ما برای آن تلاش می‌کنیم این است که استفاده از بازرگانان بین‌المللی واسطه را به طور کامل متوقف کنیم و مستقیماً با کشور‌های واردکننده کار کنیم.

روسیه بزرگترین صادرکننده گندم در جهان است و رئیس جمهور پوتین در ماه می‌گفت که برداشت غلات امسال می‌تواند بزرگترین برداشت باشد، زیرا انتظار می‌رود این کشور ۱۳۰ میلیون تن غلات از جمله ۸۷ میلیون تن گندم برداشت کند.

بازار جهانی غلات به شدت تحت تأثیر اختلال در صادرات از اوکراین و سایر تولیدکنندگان عمده گندم، هند و قزاقستان قرار گرفته است. هر دو صادرات گندم را برای تضمین امنیت غذایی در داخل ممنوع کرده اند. این تحولات منجر به افزایش قیمت غلات و هشدار‌هایی درباره بحران جهانی غذا شده است.

منبع: ایبنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روز ملی فناوری اطلاعات؛ فرصتی برای تعامل ملی در مسیر ایران دیجیتال روز ملی فناوری اطلاعات؛ فرصتی برای تعامل ملی در مسیر ایران دیجیتال
در عصر تحولات پرشتاب دیجیتال، فناوری اطلاعات دیگر تنها یک ابزار فناورانه نیست، بلکه به‌مثابه شالوده‌ای برای مدیریت نوین، اقتصاد هوشمند، آموزش فراگیر و حتی حکمرانی مطلوب شناخته می‌شود. در چنین بستری، روز ملی فناوری اطلاعات (۲۲ تیرماه) نه‌فقط یک مناسبت تقویمی، بلکه فرصتی استراتژیک برای بازاندیشی در مسیر «ایران دیجیتال» و ارتقای آن در جامعه است.
ستون ارتباطی کشور در روز‌های سخت؛ عملکرد درخشان شرکت مخابرات در بحران ستون ارتباطی کشور در روز‌های سخت؛ عملکرد درخشان شرکت مخابرات در بحران
در روز‌هایی که کشور درگیر بحران جنگ ۱۲ روزه بود و شرایط اضطراری، بخش‌های گوناگون را با چالش‌های جدی مواجه کرده بود، شرکت مخابرات ایران با تکیه بر توان مدیریتی، تخصص فنی و روحیه جهادی کارکنان خود، بار دیگر ثابت کرد که ستون فقرات ارتباطی کشور است؛ ستونی که حتی در میانه طوفان هم استوار ایستاد
اسراییل برای حمله به ایران با کمبود جنگنده مواجه بود؟ اسراییل برای حمله به ایران با کمبود جنگنده مواجه بود؟
یک جنگنده اف-۱۵ این کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه و در حمله به تهران در پی بروز نقص در سامانه سوخت و نیازمند فرود اضطراری شد، اما واکنش به موقع ارتش و اعزام فوری هواپیمای سوخت‌رسان مانع از این اتفاق شد.
آب هم مثل برق جیره بندی می‌شود؟ آب هم مثل برق جیره بندی می‌شود؟
شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اعلام اینکه هیچ گونه برنامه قطعی آب در دستورکار این شرکت قرار ندارد، دلایل نوسان‌های شبکه آب را ناشی از افزایش دما و رشد پیک مصرف در برخی ساعت‌ها عنوان کرد.
نادرترین گروه خونی جهان متعلق به چه کسی است؟ نادرترین گروه خونی جهان متعلق به چه کسی است؟
دانشمندان فرانسوی در جریان یک آزمایش خون معمولی، موفق به شناسایی نادرترین گروه خونی جهان شدند که تنها در یک نفر یافت شده است. محققان این گروه خونی را گوادا-منفی نامیده‌اند.
ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟ ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟
سفیران حدود ۳۰ کشور جهان با حضور در سازمان صداوسیما از ساختمان شیشه‌ای این سازمان که اخیراً هدف حمله قرار گرفته بود، بازدید کردند. جبلی در جمع این سفرا هم به ماجرای ۱۱ بمب اصابت‌کرده اشاره کرد و هم ساختمانی که بازسازی‌اش در دستور کار است.
زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده! زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده!
فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به تصویر منتشرشده در توئیتر مهدی محمدی نوشت: «در این تصویر، بمب‌های هسته‌ای درست کرانهٔ‌باختری و بیت‌المقدس را مورد هدف قرار داده است!»
برگزیده
ستون ارتباطی کشور در روز‌های سخت؛ عملکرد درخشان شرکت مخابرات در بحران ستون ارتباطی کشور در روز‌های سخت؛ عملکرد درخشان شرکت مخابرات در بحران
در روز‌هایی که کشور درگیر بحران جنگ ۱۲ روزه بود و شرایط اضطراری، بخش‌های گوناگون را با چالش‌های جدی مواجه کرده بود، شرکت مخابرات ایران با تکیه بر توان مدیریتی، تخصص فنی و روحیه جهادی کارکنان خود، بار دیگر ثابت کرد که ستون فقرات ارتباطی کشور است؛ ستونی که حتی در میانه طوفان هم استوار ایستاد
احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت! احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت!
احتکار هدفمند شرکت‌های برنجی، سفره مردم را نشانه گرفته است.
ثبت‌نام «وام ازدواج» ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد ثبت‌نام «وام ازدواج» ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری از امروز (۲۲ تیرماه) در حالی آغاز شد که مبلغ این وام ۶۰ میلیون تومان و با کارمزد ۵ درصد و در اقساط ۶۰ ماهه به واجدان شرایط پرداخت خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر