کد خبر: ۶۰۵۸
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۲

سوئیس چندین تن طلا از روسیه وارد کرد

نشریه بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد که سوئیس در ماه می برای اولین بار از ماه فوریه طلا از روسیه وارد کرده است.
سوئیس چندین تن طلا از روسیه وارد کرد

به گزارش مخاطب۲۴ ـ نشریه بلومبرگ روز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد که سوئیس در ماه می‌برای اولین بار از فوریه طلا از روسیه وارد کرده است.

سوئیس چندین تن طلا از روسیه وارد کرد

بر اساس این مقاله، این اقدام نشان می‌دهد که موضع اروپا در قبال فلزات گرانبهای روسیه ممکن است در حال نرم شدن باشد.

بلومبرگ با استناد به داده‌های اداره گمرک فدرال سوئیس اعلام کرد که ماه گذشته میلادی بیش از ۳ تن طلا از روسیه وارد شده است.

 

این خرید حدود ۲ درصد از واردات شمش سوئیس در ماه می‌را شامل می‌شود. این کشور یک مرکز کلیدی برای تصفیه و پالایش طلا است و دو سوم طلای جهان را در اختیار دارد.

پس از آغاز عملیات نظامی مسکو در اوکراین و اعمال تحریم‌های بین‌المللی، انجمن بازار شمش لندن تمام کارخانجات تصفیه و پالایش طلا و نقره روسیه را از فهرست تامین‌کنندگان مورد تایید خود به حالت تعلیق درآورد.

این اقدام توسط کسب‌وکار‌های این صنعت در عمل به عنوان یک ممنوعیت تلقی شد و اکثر کارخانجات تصفیه و پالایش از پذیرش طلای جدید از روسیه خودداری کردند.

این در حالی است که این فلز گرانبها به عنوان یک هدف جدید احتمالی برای اعمال تحریم‌ها علیه مسکو معرفی شده است. بر اساس گزارش رویترز در روز سه‌شنبه، رهبران اتحادیه اروپا می‌خواهند در حالی که برای نشست این هفته جمع می‌شوند، بر روسیه فشار بیاورند.

مشخص نیست که آیا سوئیس، که بخشی از اتحادیه اروپا نیست، از ممنوعیت احتمالی طلای روسیه پیروی خواهد کرد یا خیر.

منبع :‌تسنیم 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر